Pretraži

POKUŠAVAJU DA JOJ UNIŠTE BRAK: Sara Džesika Parker oštro reagovala na naslove medija da se sukobila sa suprugom (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/MsMojo

Zvezda serije "Seks i grad" Sara Džesika Parker u braku je sa Metjuom Broderikom već 22 godine, a njenim navodnim ljubavnim problemima bavi se magazin Natonal Enquirer.

——————– Sponsored ——————–

Uoči njihove godišnjice brake, 19. maja, osvanuo je naslov u pomenutom magazinu da su Sara i njen suprug uhvaćeni u svađi, čemu je svedočio anonimni izvor National Enquirer-a.

Par je prvo viđen na večeri u jednom restoranu u Londonu, nakon čega je izašao na ulicu i nastavio sa prepirkom, tvrdi izvor stranog lista. 

Svađa je navodno izbila jer je glumica prebacivala suprugu da previše vremena provodi u britanskoj prestonici. Nakon ovakvih natpisa u medijima, Sara Džesika Parker je rešila da se oglasi i stane takvim spekulacijama na put.

– Baš poput sata. Više od decenije širite iste neistine, sramotne gluposti. National Enquirer nas svake godine nastoji pokopati uoči naše godišnjice i uništiti nam naše vreme. Ne, nije bilo nikakve svađe niti je došlo do sukoba na ulici ili u restoranu. Moja deca i ja smo previše smo ponosni na rad našeg supruga i oca. Nakon mnogo razmišljanja, odlučila sam podeliti pismo 'istrage' ovih ljudi. National Enquirer i vaše sestrinske publikacije, zašto ne slavite brak dugačak 22 godine i vezu od 27 godina? Uprkos vašem neprestanom uznemiravanju i trošenju tinte, približavamo se trećoj deceniji ljubavi, predanosti, poštovanja, porodici i doma. Eto, to vam je informacija iz pouzdanog izvora – zaključila je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz