Pretraži

POKUŠAJ OTMICE NEJMAROVE DEVOJKE I ĆERKE: Fudbaler se oglasio povodom stravičnog događaja, prestravljena porodica u šoku!

Showbiz
0
nejmar
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Porodica poznatog brazilskog fudbalera  Nejmara našla se na meti kriminalaca, koji su upali u  porodičnu kuću njegove izabranice Brune Bjankardi u kojoj su u tom trenutku bili njeni roditelji. 

Mediji bruje zbog vesti da su roditelji Nejmarove devojke, Brune Bjankijardi vezani i opljačkani u pokušaju otmice fudbalerove tek rođene kćerke u Sau Paulu, u Brazilu.

U njihov dom u utorak je upala kriminalna banda i prema pisanju lista „R7“, dvojica su bili naoružani i tražili su Nejmarovu devojku, kao i njihovu ćerku, Mavi, koje u tom trenutku nisu bile u kući, dok su Brunine roditelje, koje su zatekli u kući, vezali.

Kako mediji navode trojica osumnjičenih su došli ispred kuće automobilom, a jedan od njih, koji je trenutno u pritvoru, živi u komšiluku! On je kriminalcima omogućio da upadnu u Bruninu porodičnu kuću, a policija je brzo reagovala i uhapsila samo jednog muškarca, dok su preostala dvojica pobegla.

Pre bekstva, oni su pokrali dragocenosti Nejmarove devojke, luksuzne torbe, satove i nakit, a ovim povodom oglasila se prestravljena manekenka:

– Ovo jutro su mi opljačkali kuću kad su tamo bili moji roditelji. Moja sestra i ja više tamo ne živimo i nismo bile tamo, a Bogu hvala da im se ništa nije dogodilo. Materijalno možemo vratiti – napisala je Bjankardi.

Policija je pokrenula istragu, a roditelji koji su bili vezani sarađuju s policijom te su ih tragovi odveli do dvadesetogodišnjeg sina jednog od suseda.

Sada se povodom ovoga fudbaler, pa podelio sa pratiocima još jednu tužnu vest. Za njega je ovo sigurno bio težak dan, s obzirom da je pored ovog događaja on juče doživeo i smrt prijateljice, koja je fudbalera teško pogodila.

– Tužan dan, dobio sam dve loše vesti. Prva je napad koji su doživeli Brunini roditelji, ali hvala Bogu sve je bilo dobro. Drugo, saznao sam za smrt prijateljice, neka Bog dočeka Luanu raširenih ruku. Moje saučešće celoj njenoj porodici – napisao je Nejmar.

NEJMAR
Foto: Instagram printscreen/neymarjr

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz