Pretraži

Pohvalio se luksuznom vilom sa bazenom: MC Stojan se oglasio sa popularne destinacije i pokazao svoj novi DOM, a svi se pitaju ko je devojka na snimku (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni izvođač MC Stojan privukao je veliku pažnju svojih pratilaca, a ovoga puta radi se o jednom snimku luksuzne vile za koju je reper napisao da je njegova.

Stojan će sledeće godine obeležiti dve pune decenije svoje karijere, a još uvek je jedan od najtraženijih izvođača sa našim prostorima sa hitovima koji broje desetine miliona pregleda i slušanja.

Pored svoje muzike, on često privlači pažnju fanova i zabavnim sadržajem koji kači na društvene mreže, a nedavno je bio u centru dešavanja nakon što je potvrdio svoju vezu sa pevačicom Zoranom Mićanović.

Međutim, ubrzo je došlo do kraha ove ljubavi, ipak najnoviji snimci sa crnogorskog primorja otkrili su da je ovaj nekadašnji par ostao u prijateljskim odnosima, što su oni i potvrdili za medije.

U jednoj od svojih izjava, Stojan je istakao da, za razliku od svoje bivše devojke, on uspeva da nađe vremena za odmor uprkos brojnim nastupima i letnjoj sezoni koja je u toku.

Moram, ja sam zaslužio posle sedamnaest godina. Ali tačno znam kako je njoj, previše nastupa. Po meni previše i zamara glas i to…“, rekao je pevač.

On je sada i pokazao gde provodi slobodne dane, te je snimio luksuznu vilu sa bazenom na Kipru, a zbog njegovog heštega „Dome, slatki dome“, mnogi su zaključili da je ova kuća na ekskluzivnoj lokaciji u njegovom vlasništvu.

Foto: Instagram printscreen/mc_stojan

Takođe, posebnu pažnju je privukla i devojka u uglu snimka koja se igra sa psom, te su se njegovi fanovi zapitali da je Stojan odveo i Zoranu da se odmori ili je već našao novu devojku.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz