Pretraži

PODNEO TUŽBU: Tajga želi potpuno starateljstvo nad sinom, netrpeljivost prema Blek Čajni eskalirala

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/tyga

Tajga je podneo zahtev za legalno i fizičko starateljstvo nad sinom King Kairom, nekoliko meseci nakon što je njegova bivša Blek Čajna podnela zahtev za zajedničko starateljstvo.

Reper sada želi da bude glavni staratelj njihovog jedanaestogodišnjeg sina. On je u tužbi, kako prenosi portal E!, zatražio od suda da Čajni da prava na posete. Kako je navedeno, njoj će biti dozvoljeno da Kinga pokupi iz škole svakog petka i da ga vrati u nedelju, do pet popodne.

Nakon što je saznala za ovu tužbu, Blek Čajna je dala izjavu i navela da je šokirana ovim zahtevom i razvojem situacije.

„Uvek sam ga poštovala kao Kingovog oca i znam da ga oboje volimo beskrajno i da želimo samo najbolje za njega. Nisam mogla ni da zamislim da će Majkl želeti da me eliminiše ili udalji od Kinga i da me strateški odgurne. Ne znam odakle sve ovo dolazi. Sve ovo je veoma tužno i definitivno nije nešto što je dobro za našeg sina. U savršenom svetu Majkl i ja bismo se podržavali i bili puni ljubavi kao roditelji i podjednako uključeni u Kingov život“, rekla je ona.

Nakon što je u avgustu Čajna podnela zahtev za zajedničko starateljstvo, Tajga se besan oglasio i naveo da se njegova nekadašnja ljubav kasno setila.

„Deset godina kasnije… Nema šanse… Drži se svog raspored“, bila je njegova tadašnja izjava.

Poznato je da Blek Čajna ima i ćerkicu Drim sa Robertom Kardašijanom, o kojoj najviše brinu upravo on i njegova sestra Kloi Kardašijan. Ni oni nemaju gotovo nikakav odnos, te se u javnosti više puta vodila polemika o njenom načinu života, te vlada narativ da ona nije podobna za majku.

Blek Čajna je ove godine krenula na put rehabilitacije i pokušava da promeni svoj život. Ona se i krstila, ali i uklonila sve filere iz lica, a kako je više puta navela odlučila je da preokrene svoj život i ispravi svaki aspekt u kom je grešila.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz