Pretraži

Podigli su vezu na viši nivo: Bred Pit se u jeku razvoda odlučio na veliki korak sa 26 godina mlađom devojkom

Showbiz
0
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Holivudski glumac Bred Pit i njegova devojka Ines de Ramon odlučili su da podignu svoju vezu na viši nivo. 

Razvod nekada omiljenog holivudskog para Anđeline Džoli i Breda Pita se bliži kraju i čini se da je to bio okidač za sledeći korak između glumca i dizajnerke nakita.

Spekulacije o Pitovoj novoj vezi sa Ines počele su još 2022. godine, a par je u drugoj polovini 2023. godine proslavio godinu dana zabavljanja. Sada, kako izvori navode oni su otpočeli zajednički život u njegovom domu.

„Ide im jako dobro i Ines je srećnija nego ikad“, naveo je izvor za OK! Magazine i dodao da se preseljenje desilo relativno skoro, te da se Ramonova još uvek nije odrekla svog stana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ines De Ramon (@inesderamonfans)

Još od samog početka zabavljanja, par se trudio da svoju vezu sačuva od radoznalih očiju javnosti, pa su retke prilike u kojima mogu biti viđeni zajedno. Pitu najviše odgovara to što Ines nije u industriji zabave što je za njega pravo osveženje.

„Ines je dašak svežeg vazduha. Ona je pametna i prizemna i puna podrške. Ovo je bila luda godina za Breda, ali Ines je jedna sjajna stvar koja mu se desila. To što je ima u svom životu je definitivno ublažilo stres oko pojedinih situacija“, dodao je izvor aludirajući na brojne sudske sukobe koje je holivudski glumac imao sa nekadašnjom suprugom.

Podsetimo, Bred je u lošim odnosima i sa šestoro dece koje je dobio i usvojio sa Anđelinom, kako navode mediji. On je čak bio i optužen od strane sina da je nasrnuo na njega i na glumicu u privatnom avionu, što je navodno bio okidač za razvod poznatog para.

anđelina džoli, bred pit
Foto: ENT / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz