Pretraži

POČINJE SOLO KARIJERU: Sanja Vučić najavila nove projekte (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/sanjalilwolf

Bivše Uraganke su ranije govorile da ne znaju da li će po raspadu grupe nastaviti da se bave muzikom, međutim sada je izvesno da, bar neke od njih, tu karijeru neće prekidati.



Tako, kao što je IDJTV već pisao, Sanja Vučić i Ksenija Knežević već su zakazale nove nastupe, a jedan od njih je i onaj na muzičkom festivalu u Crnoj Gori koji se održava u oktobru. 

Mnoge je iznenadilo to što će one nastupati bez Ivane, te se na društvenim mrežama razvila polemika i teorija da su Sanja i Ksenija u lošim odnosima sa Nikolićevom, te da se grupa presvahodno zbog toga i raspala.

I dok se devojke o tome ne oglašavaju javno, Sanja Vučić sada je, na iznenađenje svih, javno najavila povratak na scenu!

Screenshot: Instagram/sanjalilwolf

Screenshot: Instagram/sanjalilwolf

 

Ona je na svom Instagram profilu otkrila publici da će im uskoro predstaviti nove projekte, na kojima već vredno radi, što je takođe pokazala, već u sledećoj Instagram priči.

 – Mili moji, dugo smo najavljivale pauzu, ali ja ne mogu više da odmaram! Želela bih, sa puno entuzijazma i uzbuđenja da vam najavim nove projekte koje možete očekivati s moje strane vrlo uskoro, kao i datume nastupa! – napisala je pevačica na Instagramu, pa se osvrnula na nekadašnje koleginice iz grupe.

 – Ne mogu da govorim i u ime svojih žena, ali želim im svu sreću u daljem pohodu na estradu – poručiala je Sanja.

Već na sledećem storiju, Vučićeva je pokazala da se već sa plesačima vežba za nastup.

 – Kad sam rekla uskoro, mislila sam baš uskoro! – zaključila je Vučićeva.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz