Pretraži

PLAŠILA SE ZA SVOJ ŽIVOT: Adel otkrila da je bila zavisnik od alkohola

Showbiz
0
Photo: Instagram/adele

Adel, koja se našla na naslovnici britanskog i američkog magazina "Vogue", progovorila je iskreno o zavisnosti od alkohola.

Pevačica je otkrila da je problem sa tim imala u periodu kada je Ejmi Vajnhaus preminula od trovanja alkoholom u 27. godini života.

Zbog toga je vlasnica raskošnog glasa strahovala za sebe i svoj život.



  • Postala sam poznata baš kada je Ejmi preminula. Gledali smo je kako umire pred našim očima… A i ja sama uvek sam bila fascinirana alkoholom, imala sam blisku vezu s njim. To je ono što je mog tatu držalo podalje od mene i baš zato sam uvek želela da znam šta je u tome tako sjajno – rekla je.

Ona je priznala da je u nekim trenucima razmišljala da napusti muzičku industriju.

  • S druge strane, zbog slave sam postala neprijatna, toliko da sam u jednom trenutku čak razmišljala o tome da potpuno napustim muzičku industriju. Na kraju sam ipak odlučila da neko vreme budem „pustinjak“ kako bih se sabrala i posložila prioritete u glavi – kazala je pevačica.

Podsećamo, Adel je rešila da se vrati na muzičku scenu posle 6 godina diskografske pauze, pošto je najavila novu pesmu pod nazivom "Easy on me", koju je izbaciti 15. oktobra.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz