Pretraži

„ŠAKIRI SE OVO SVIĐA“: Snimak Pikeovog PADA sa bine obišao svet, urnebesni komentari ne prestaju da se nižu! (VIDEO)

Showbiz
0
Pike
Foto: Instagram printscreen/3gerardpique

Fudbalska zvezda i bivši muž pevačice Šakire doživeo je nezgodu, a video koji je nastao tom prilikom brzinom svetlosti je postao viralan. 

Poznati fudbaler Žerar Pike je prisustvovao Kings League eventu u Barseloni, gde je predstavljao svoje novo fudbalsko takmičenje. Dok je hodao po pozornici doživio je ozbiljnu nezgodu, koja je zabrinula mnoge njegove fanove.

Naime, jedan dečak držao je Pikeov dres sa željom da ga fudbaler potpiše, a dok je hodao prema njemu Žerar je zaboravio da je pozornica izdignuta, pa je potom naglo pao sa bine, a svi su mu odmah priskočili u pomoć.

 

Iako su se mnogi zabrinuli je li se povredio, mnogima je ovo bilo smešno pa su komentare preplavile rečenice u kojima su se korisnici društvenih mreža osvrnuli na njegovu propalu vezu sa Šakirom.

Šakirini fanovi su očigledno još uvek ljuti na njega zbog njegovog ponašanja prema Šakiri, pa su i komentari na ovaj pad bili dosta komični.

”Šakira se ovo sviđa”, ”Šakira je dala zlatno „lajk dugme“”, ”Waka, waka”, ”Legenda kaže da još uvek pada”, ”Lik se doslovno spustio u pakao”, samo su neki od brojnih komentara koji su pratili ovaj video.

Podsetimo se, Šakira je prošle godine podnela zahtev za razvod nakon što je saznala da je muž vara sa Klarom Čijom Marti. Ovaj događaj je naišao na mnogobrojne negativne komentare, a pevačica mu ovom prilikom nije ostala dužna.

Poznata plavuša je snimila pesmu u kojoj je isprozivala svog bivšeg muža, a pesma je postala pravi hit. Ona je isprozivala njega i njegovu novu devojku koju je uporedila sa „jeftinim“ brendovima, dok je sebe predstavila kao „roleks“ i „ferari“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz