Pretraži

Pi Didi bio pod strogim nadzorom u zatvoru, a razlog je JEZIV: Advokat otkrio sve detalje

Showbiz
0
Credit: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

Izvori su ranije za People rekli da su repera stavili pod nadzor zbog mogućnosti samoubistva jer, nakon njegovog hapšenja, nije bilo jasno u kakvom je Didi bio mentalnom stanju.

Reper Šon Kombs, javnosti poznatiji kao Pi Didi, ranije i kao Paf Dedi, nedavno je uhapšen zbog reketiranja, trgovine ljudima i drugih kriminalnih dela i nalazi se u pritvoru u Bruklinu u Njujorku.

Ubrzo nakon što je lišen slobode, reper je stavljen pod strogi nadzor, a razlog za to je, kako navode strani mediji, mogućnost samoubistva.

Reper je poslednjih dana primio posete svojih bližnjih, a advokat iz njegovog tima je rekao kako je reper „fokusiran i jako snažan“, te da se „koncentriše na svoju odbranu i priprema se za suđenje“. Suđenje reperu bi trebalo da se održi sledećeg meseca.

Izvori su ranije za People rekli da su repera stavili pod nadzor zbog mogućnosti samoubistva jer, nakon njegovog hapšenja, nije bilo jasno u kakvom je Didi bio mentalnom stanju i da li je bio šokiran.

Nakon mnogobrojnih optužbi za seksualno zlostavljanje, silovanje i drugo, repera je i u petak optužila jedna žena koja tvrdi da ju je nekoliko puta silovao i drogirao. Navodno je nakon toga ostala trudna. Osim repera, tužila je i njegove firme, nekoliko saradnika i od njih traži odštetu za fizičke povrede, emocionalni stres, ponižavanje, anksioznost i drugo.

Nepoznata žena je u tužbi navela da ju je Kombs seksualno zlostavljao dok je bila drogirana i tvrdi da su je on i njegovi saradnici snimali bez dozvole. Kaže kako je repera upoznala 2020. godine, a da su se napadi nastavili sve do jula ove godine. Navela je kako ju je reper prisiljavao da dođe u njegove domove u Njujorku, Los Anđelesu, Majamiju i drugim gradovima.

Tokom svake posete ju je Kombs terao da izvede šou za njega i davao bi joj alkohol i droge sve dok se ne bi onesvestila – probudila bi se puna modrica i povreda, ali bez sećanja na to kako ih je zadobila – pisalo je. Nepoznata žena je rekla i kako ju je 2022. godine reper prisilio na konzumiranje droge za koju veruje da je bio ketamin, te da se onesvestila. Kasnije je saznala da je trudna, a Kombsovi saradnici su joj zapovedili da abortira. Kasnije je imala spontani pobačaj.

Potom ju je Didi u julu ove godine prisilio da dođe u njegov dom u Majamiju, gde ju je drogirao, pa se ona sledeće jutro probudila bez sećanja na noć pre. U tužbi tvrdi i da su ju reper i saradnici pratili i slušali sve njene razgovore. Nekoliko dana pre je Didija tužila još jedna žena koja je rekla da su je muzičar i njegov šef obezbeđenja silovali 2001. godine i sve snimali.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz