Pretraži

PETAR STRUGAR NIKAD ISKRENIJI: Glumac otvoreno progovorio o razvodu, odnosu sa bivšom suprugom i vaspitavanju sina

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/p_strugar

Glumac Petar Strugar već neko vreme je u vezi sa glumicom Ninom Nešković, ali sada je prvi put progovorio o svojoj bivšoj supruzi i detaljima razvoda.

Iako se Petar trudi da svoju privatnost sačuva dalje od očiju javnosti, poznato je da je bio u vezi sa glumicom Ivanom Nikolić, sa kojom ima i sina, a nakon nje i sa poznatom pevačicom Milicom Todorović. Nedugo nakon toga uplovio je u vezu sa glumicom Ninom Nešković, a ljubav između njih rodila se tokom rada na jednoj predstavi.

Iako glumac ne priča mnogo o svom privatnom životu, tokom gostovanja u jednoj emisiji rešio je da progovori o pojedinim detaljima iz svoje privatnosti, uključujući odnos sa bivšom suprugom, ali i detaljie razvoda.

– Nije mi bilo teško zbog razvoda, ali mi je bio težak taj momenat kad shvatiš da nisi sam, tu je dete. Ipak, živ se čovek na sve navikne – počeo je glumac u emisiji „Goca šou“, a na pitanje u kakvim je odnosima sa majkom svog deteta, odgovorio je:

– Kad se raziđete, zašto ne bi bili u dobrim odnosima. Sve moraš da staviš sa strane, jer to dete ništa nije krivo. Progutaš šta treba da progutaš. Sada smo možda u boljim odnosima nego kad smo bili zajedno.

Voditelja emisije ga je upitala da li mu je žao što nije sačuvao porodicu glumac je odgovorio:

– Najvažinje je da shvatiš da smo svi ljudi i da je sve to normalno, sve je rešivo. Nema razlog da se prolongira nešto što ne ide, da se insistira. Ako ne ide, ne ide, idemo dalje. Sam pao, sam se udario.

Photo: Instagram/p_strugar

On je takođe istakao koliko mu je bilo bitno da se ostvari kao otac i da mu je drago da je to postigao već sa 26. godina.

– Moja ideja je bila da dobijem dete, i meni je to bilo važno. Porodica mi je važna i moji su me tako vaspitali.

Pored toga, on je naglasio i da bi voleo da ima još dece.

– Bože zdravlja, ja bih voleo da imam petoro, šestoro dece, to sam od srednje škole govorio, ali videćemo – istkao je glumac, pa dodao:

– Ja sam odrastao sa ocem i maćehom. Oni žive u Budvi, tamo su mi braća. Tako smo funkcionisali. Podigli su nas trojicu. Ta žena me je podigla, zovem je majkom privatno, od moje druge godine je tu.

Za kraj otkrio je kako se dogovara sa bivšom suprugom oko deteta i kod koga njegov sin provodi više vremena:

– Mi se šaltamo, dečak je, treba da se poistoveti sa muškom figurom. Za početak, ima tu raznih tehnika koje treba da mu pokažem, na primer od toga kako da se okupa. On trenira karate, ide na plivanje – priča on i dodaje:

Nije pogrešna ni jedna, ni druga metoda – ni to što majke razmaze sinove, ni to što su očevi strogi. Ja umem da budem strog, ali nisam smarač. Može da plače do prekosutra, ali je „ne“ – ne! Malo se raspilavi, ali nema dalje. I mi se grlimo i mazimo – ispričao je Strugar u emisji na K1 televiziji.

 

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz