Pretraži

PENELOPE KRUZ IZNENADILA IZBOROM: Glumica se na crvenom tepihu pojavila u neočekivanom izdanju (FOTO)

Showbiz
0
penelope kruz
Foto: Theo Wargo / Getty images / Profimedia

Glumica Penelope Kruz poznata po prlepom licu, savršenoj figuri, ali i neuobičajenom stilu, a sada je ova prlepa Španjkinja oduševila sve nesvakidašnjom haljinom.

Slavna španska glumica poznata je po neobičnom i autentičnom stilu koji je izdvaja iz mase i po kom je prepoznatljiva. Penelopi nikada ne manjka originalsnosti i ona nikada ne prestaje da šokira svojim modnim izborima, a tako je bilo i ovoga puta.

Glumica je došla do izražaja i pre nekoliko dana na premijeri filma „Ferari“ na Filmskom festivalu u Njujorku. Ona je za ovu priliku odabrala bordo haljinu sa cvetnim motivima. Haljina je bez rukava, ali na obodu su zašiveni beli karneri koji daju eleganciju  haljini koja doseže do poda. Ovu elegantnu, a opet jednostavnu haljinu koja savršeno ističe njenu figuru, ukombinovala je sa crnim sandalama sa visokom štiklom i torbicom u istoj boji. Celu kombinaciju upotpunila je puštenom kosom i jednostavnom šminkom.

Penelope Kruz
Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Penelope dosta obraća pažnju na to šta će obući u javnsoti, pogotovo ako su u pitanju glamurozni događaji, i mnogi bi prokomentarisali da možda ovo nije uobičajena kombinacija za crveni tepih, međutim, ono sa čim bi se svi morali složiti jeste da se glumici nikako ne može poreći autentičnost i originalan stil.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz