Pretraži

,,OVO JE JEDAN OD NAJBOLJIH SCENARIJA KOJE SAM PROČITALA“: Penelope Kruz se vraća na platno

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/ Vogue Paris

Svetski poznata i popularna glumica Penelope Kruz će se nakon određenog vremena ponovo naći na platnu, tako što će igrati u filmu reditelja Emanuela Krijalezea  "L'immensita".

Radnja filma se odvija u Italiji sedamdesetih godina prošlog veka, a pomenuta glumica igra Klaru, majku u porodici i koja predstavlja glavnu figuru ove priče. 

  • Ovo je priča o simbiotskoj ljubavi između Klare i njene dece u svetu zaglavljenom između novogradnje, crno-belih televizijskih emisija i starih porodičnih modela, – rekao je Emanuel.

  • Ova žena predstavlja arhetip koji je mogao da postane stvaran samo uz ogroman talenat i umetnički senzibilitet glumice kakva je Penelope Kruz – dodao je on.

Zadovoljstvo je obostrano, s obzirom na to da i reditelj i glumica imaju samo reči hvale za projekat.

  • Već dugo vremena sam Emanuelov obožavalac, a ovo je jedan od najboljih scenarija koje sam u životu pročitala. Radujem se ovoj magičnoj avanturi s njim i ostatkom tima, kao i rađanju ovog lika u koji sam sada već potpuno zaljubljena – izjavila je glumica. 

Emanuel je poznat po filmu "Respiro" koji je osvojio Gran-pri kritike na Kanskom festivalu, kao i "Nuovomondu" i "Terafermi" koje su dobile Srebrnog lava i specijalnu nagradu žirija u Veneciji.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn