Pretraži

“Pala mi je klackalica na glavu“: Barbara Bobak podelila traumatično iskustvo iz detinjstva, pa otkrila da sada ima posledice (VIDEO)

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:barbara.bobak

Poznata pevačica otkrila je svojim pratiocima koju je nezgodu doživela kada je bila mala, te i koje je posledice ostavilo na nju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bobak S. Barbara (@barbara.bobak)

Barbara Bobak je u poslednje vreme u centru pažnje, a za njene nastupe se uvek traži karta više. Svojim glasom, ali i harizmom osvojila je publiku koja u glas sa njom peva najveće balkanske hitove.

Pored toga što je pevanje njena ljubav, Barbara neretko i na društvenoj mreži Tiktok objavljuje snimke, što je i ovog puta uradila.

Ona je ispričala dogodovištinu iz detinjstva, pa pokazala i koja je posledica toga što joj je kako ona kaže, pala klackalica na glavu.

@barbara.bobak Pišite mi 🤣 #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #goviral #balkan #viral #barbarabobak #fypsrbija ♬ original sound – Barbara Bobak

“Ja ne volim svoj ovaj profil, jer imam čvorugu, a na drugoj strani mi je normalno čelo. Zašto to imam pitate se? Zato što mi je sa 4 godine pala klackalica na glavu, dobro ste čuli, pala mi je klackalica na glavu, cela“, ispričala je Barbara u svom Tiktok videu gde je i pokazala pratiocima razliku između desne i leve strane lica.

Na kraju videa je poručila da ukoliko još neko ima takve dogodovštine iz detinjstva, da može slobodno da se pohvali u komentarima, a sudeći po broju komentara, njeni pratioci su to vrlo ozbiljno shvatili.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bobak S. Barbara (@barbara.bobak)

Ovaj Barbarin video snimak broji preko 400 hiljada pregleda, što za nju nije strano uopšte s obzirom da je jako popularna na društvenoj mreži Tiktok.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz