Pretraži

„SVAKO OD NAS TREBA DA SE IZGRADI KAO ARTIST“: Seksi o prvoj solo pesmi, ali i pričama o raspadu grupe

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

U pitanju je prva solo numera popularnog izvođača koji je deo grupe Crni Cerak, a on nam je otkrio i kako je došao na tu ideju, ali i da li mu članovi grupe fale na snimanju.



Ja sam zamislio da treba da imam solo pesmu i došao sam na ideju da se numera zove "Superstar" i tek onda je nastala pesma – rekao je on i dodao:

Fale mi malo na snimanju, ali sam uzbuđen više nego ikada jer iskačemo vam zone komfora. Ovo mi je komerc spot, ali nije klasičan ima malo i glume – objasnio je Seksi.

Na pitanje kako će njihovi fanovi shvatiti to što su i on i njegov kolega Biba snimili solo pesme, te da li ima mesta za spekulacije o raspadu grupe, reper je odgovorio:

Mi smo solo pesmama trebali da se okrenemo i mnogo ranije. Možda smo zbog Bibine solo pesme zapravo i ustanovili da smo to trebali već odavno. Ne razdvajamo se, mi smo zajedno Crni Cerak. Samo mislim da svako od nas treba sebe da izgradi kao artista i kao ličnost, kako bismo što bolji bili i kao grupa – naveo je on.

Pogledajte novo izdanje emisije "IDJHot" i saznajte šta je Relja Despotovič Seksi rekao o svojim planovima kada je muzička karijera u pitanju:

https://youtube.com/watch?v=ay-tNYYGDFY%3Fsi%3Ddf_Wsn2ESrzdA8TZ

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz