Pretraži

,,OZBILJNA IGRA NERAVA“: Katarina Živković brine zbog nastupa

Showbiz
0
Photo: Youtube/ IDJTV

Uprkos činjenici što mnogo radi i nema vremena za opuštanje i privatnost, očigledno joj ne pada teško. 

Među estradnim krugovima glavna tema je ponovno zatvaranje objekata zbog naglog skoka zaraženih Covidom 19, te menadžeri i pevači uveliko prave biznis planove za naredni period.



  • Ja sam neko ko obožava svoj posao i zaista se smatram privilegovanom jer radim ono što najviše volim, a kada radite ono što volite i kada ste dobri u tome, onda vam apsolutno ništa nije teško. Izuzetno mi znači moj tim sa kojim sarađujem jer kada ste u poslu okruženi kvalitetnim, pametnim i dobrim ljudima, onda je sve mnogo lakše i lepše – kaže jedna od najtraženijih naših pevačica i dodaje da joj nikada nije bilo teško da radi.

  • Naravno da mi nije naporno, naporan je bio period tokom pandemije i zatvaranja jer nisam navikla da ne radim i da ne nastupam. Ali, ako ponovo dođe do toga, pa kako za sve tako i za mene. Bitno je da ostanemo zdravi i da sačuvamo živce jer je cela ova priča sa ponovnim zatvaranjem ozbiljna igra nerava – ističe Katarina.

Pored brojnih obaveza, Živkovićeva je uspela i da se bazira na novu pesmu, za koju je odlučila da nije pravi trenutak za izdavanje, ali najavljuje projekat koji će pokositi sve što je do sada uradila.

– Snimila sam novu pesmu i spot koja će po meni biti jedna od mojih najboljih pesama. Međutim, smatram da treba sačekati bolji momenat za objavljivanje – završila je Živkovićeva.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz