Pretraži

„Ovo sam JA!“ Vojaž otkrio naziv albuma i listu pesama, a dve saradnje privukle su veliku pažnju fanova

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni reper Vojaž izbacio je listu pesama za svoj dugoočekivani album prvenac!

Vojaž gotovo pune tri godine radi na svom prvom albumu, a prema onome što smo do sada imali priliku da čujemo od njega, ovaj projekat će pomeriti muzičke granice na domaćoj sceni.

Poznato je da se mladi reper u poslednjih nekoliko nedelja gotovo potpuno povukao iz javnosti i posvetio završnici dugoiščekivanog projekta, a pre samo nekoliko dana se emotivnom porukom obratio fanovima, ali i zahvalio svima koji su učestvovali u stvaranju albuma.

Sada, Vojaž je objavio tracklistu i oduševio sve fanove. Naime, na reperovom albumu će se naći čak 13 numera, od kojih su tri duetske numere. Njegov album poneće zanimljiv naziv „Guns n Roses“, a pored imena mnoge su iznenadili i pevači sa kojim je uradio duete.

Ubrzo nagađivanjima i očekivanjima, Vojaž je odlučio da čak dve pesme snimi sa folk zvezdama, Cecom Ražnatović, kao i Marko Gačićem. Ove saradnje izazvale su brojne komnetare, ali i zagarantovale nešto novo i drugačije od repera, kako je i obećao.

Pored toga, treća saradnja na albumu je sa grčkim reperom Snikom. Ovaj dvojac je pre dve godine već uradio duetsku pesmu, „Bounce“, koja danas broji preko 16 miliona pregleda, te je sasvim sigurno da i ova saradnja donosi hit u najavi.

14.6. ALBUM NA SVIM STREAMING PLATFORMAMA 🥀

U borbi sa samim sobom, nisam mogao da pronađem temelj u nečemu što najavljujem tako dugo. Toliko rada, truda i muke uložen u ovaj album da ponosno mogu da stanem svojim imenom iza njega. Moj najveći životni projekat do sada i nadam se da će vama postati drag koliko je meni.. Versatilnost pesama i muzičkih žanrova ovog albuma pokazuje moju nesposobnost da budem u ravnoteži sa samim sobom. Muzika za sve, postoji pesma za svakog. Ne postoje reči koje mogu da dodam, a da se ne osetim kao da previše pametujem. Pronađite se u ovom albumu sami, i pronađite mu smisao sami, imate tu slobodu. Ovo sam JA. 👑🥀“, napisao je reper uz cover i tracklistu albuma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz