Pretraži

„Milion borbi, glavobolja, sabotaža…“ Vojaž posle duge pauze konačno otkrio detalje koje su svi s nestrpljenjem čekali, pa priznao kome duguje najveću zahvalnost

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/voyage.mp3

Mladi reper Vojaž je jedan od omiljenih među mladima na našim prostorima, a svojim pesmama pomera granice kada je muzička industrija u pitanju.

Iako je dugo najavljivao svoj album, on će konačno ugledati svetlost dana, a Vojaž je ovim povodom otkrio sve detalje nastanka svog novog, dugoočekivanog projekta.

Vojaž je dugo i marljivo radio na ovom albumu zajedno sa svojim saradnicima, te je to bio razlog zašto publika malo duže čekala na njegovo objavljivanje,  a sada kada se konačno zna datum, Vojaž se na svom Instagram storiju javno obratito svima koji su mu pomogli na ovom velikom muzičkom projektu.

Foto:Printscreen/Instagram:voyage.mp3

“Nešto sto najavljujem tri godine, konačno dobijate sledećeg meseca. Milion borbi, glavobolja, sabotaža i problema da bih samostalno mogao ovo da uradim. Album u kojem se osećam čisto i najviše kao ja. Posle pauze od skoro pola godine, mnogo ljudi je pokazalo svoje pravo lice, misleći da sam slabiji i da nemam i dalje tu borbu u sebi. Sam na dnu, sam na vrhu. Ne moram da pričam unapred šta će ovaj album uraditi, verujem da svi to već znamo. Najversatilniji album ikada na ovim prostorima sa mnogo novog zvuka. Hoću da se zahvalim mom producentu @dalmomix na prevelikom trudu i lojalnosti i neverovatnom kvalitetu. @idjvideos za podršku, @jonezr za dve brutalne pesmetine koje ćete čuti. @samojovev za to što je bratina lojalna. @neo24h sto je sa mnom sedeo i radio mesecima na ovome. @lakisosa sto je takodje radio na ovome sa mnom. Hvala i vama na čekanju i na tome što ste najbolja publika“, napisao je Vojaž na svom Instagram storiju.

@voyage.808 a ja bih samo da je gledam u te oci… 🇫🇷🤍 #fyp #voyage #worldwide #janurijun #viral ♬ JANUAR I JUN – Voyage


Ovim je stavio do znanja svojoj publici da mu i te akko znače, te da je razlog njihovog dugog čekanja upravo taj što je želeo maksimalno da se da kada je njegov album u pitanju.

Tracklista albuma će izaći za pet dana dok će album biti na platformama u junu, o čemu će Vojaž blagovremeno obavestiti svoje verne pratioce na Instagram profilu.

Do izlaska albuma, slušajte njegove dosadašnje muzičke projekte koje možete naći na svim striming platformama:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz