Pretraži

„Ovo je zaista suludo“: Angel Tatjana samo sedam dana nakon porođaja pokazala figuru i izazvala nevericu na mrežama (FOTO)

Showbiz
1
angel tatjana
Foto: Instagram printscreen/angel.tatjana

Influenserka na društvenim mrežama poznata pod nadimkom Angel Tatjana, porodila se po drugi put pre nešto više od nedelju dana.

Tatjana je ostala trudna pošlog leta, međutim ona je lepe vesti mesecima vrlo vešto krila od svojih pratioca, te je tek krajem septembra podelila da će se po drugi put ostvariti u ulozi majke što je iznenadilo i oduševilo sve.

Influenserka je i vest o porođaju zadržala za sebe nekoliko dana, pa je svog drugog sina po prvi put pokazala nakon 5 dana. Kako je sama istakla, njoj je trebalo nekoliko dana da se prilagodi novoj bebi, ali i upozna starijeg sina sa bratom.

Sada je Tatjana odlučila da odgovori na pitanja svojih pratioca koja su se uglavnom ticala njene trudnoće i porođaja. Jedno od njih se ticalo i influenserkine figure koja je, samo nedelju dana nakon što je na svet donela svoje drugo dete, na zavidnom nivou.

S obzirom na to da se neko vreme bavila i modelingom, Angel Tatjana je svojim izgledom uvek plenila, a kako je sada otkrila ona je aktivno vodila računa o ishrani i trenirala tokom cele trudnoće.

„Ne znam, ovo je zaista suludo. Sa Vasilijem je isto prilično brzo, 3,4 nedelje (smatram da je do genetike + aktivnosti pre i trudnoći. Ali ovoga puta je bio stomak veći, na to još druga trudnoća, a maltene se izravnao za 7 dana, tako recite vi meni. Svakako ne treba da se opterećujete, u ovoj fazi ima mnogo bitnijeg, a estetika je rešiva“, napisala je ona.

angel tatjana
Foto: Instagram printscreen/angel.tatjana

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz