Pretraži

„Ovo je odvratno, stižu tužbe…“: Priznanje popularne pevačice izazvalo lavinu negativnih komentara, fanovi pobesneli

Showbiz
0
Credit: LUME IMAGES / Sipa Press / Profimedia

Lejdi Gaga suočava se sa osudom svojim fanova nakon nepromišljenih postupaka koje je napravila u toku svoje turneje 2022. godine.

Nakon nedavno održane premijere filma „Gaga Chromatica Ball“ u Los Anđelesu, pevačica je odgovorila na brojna pitanja povodom pomenute turneje, a odgovorom na jedno pitanje želela je da pokaže svoju posvećenost, međutim učinila je upravo suprotno.

Gaga je otkrila da je tokom ove turneje bila zaražena COVID-om, te je na 5 koncerata nastupala sa virusom koji je izazvao svetsku pandemiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Ona je, između ostalo, istakla je svoj tim obavestila o činjenici da je zaražena, kao i da im je ponudila mogućnost da ne nastupaju i ne rade sa njom.

„Podelila sam to sa svima u svom timu. I rekla sam, ‘Ne želim da se bilo ko oseća neprijatno na poslu, ne morate da nastupate i ne morate da radite te koncerte,'“ rekla je Gaga, prenosi Variety. „Jednostavno nisam želela da razočaram sve fanove. Način na koji sam to videla je da su fanovi svakodnevno izlagali sebe riziku dolazeći na koncert.“

Lejdi Gaga nije otkrila kada je tačno zaražena COVID-om i na kojim koncdertima je nastupala dok je bila bolesna. Poznato je da je njena turneja trajala od jula do septembra 2022. godine i da se sastojala od 20 koncerata. Ai otkazivanje nastupa očigledno nije bila opcija, a pevačica je svoju odluku opravdala time što nije želela da razočara fanove.

„Ova industrija može ponekad delovati vrlo izolovano,“ rekla je, „ali nikada se ne osećam usamljeno kada sam sa svojim fanovima.“

Njeno priznanje kao i navedeni razlozi izazvali su bes fanova koji su pevačicu optužili da je bezobzirna i neodgovorna.

„Vau, loš uzor“, „Zašto jednostavno nije držala koncerte kod kuće kao i svi drugi u tom trenutku, to bi bilo odgovornije“, „Ovo je odvratno“, „Stižu tužbe“, bili su samo neki od komentara.

Međutim, bilo je onih koji su i stali na stranu pevačice ističući njen humantirani rad tokom pandemije.
Poznato je da je Gaga na samom početku širenja virusa organizovala humanitarni koncert, One World: Together At Home, koji je pomogao prikupljanju sredstava za COVID-19 Solidarity Response Fund za Svetsku zdravstvenu organizaciju tokom pandemije koronavirusa. Ova akcija je prikupila više od 35 miliona dolara, što su njeni fanovi i istakli.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz