Pretraži

„Ovo je čist bezobrazluk“: Jelisaveta Orašanin u bikiniju pokazala zašto važi za jednu od naših najzgodnijih glumica (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
jelisaveta orašanin
Foto: Instagram printscreen/jagodenamagli

Popularna glumica Jelisaveta Orašanin je odlučila da otputuje u morske krajeve, odakle je fotografijama u bikiniju zapalila društvene mreže.

Poznata glumica se proslavila pokazavši svoj talenat u brojnim predstavama, filmovima i serijama, a svoje fanove neretko oduševi lepotom i izgledom kojim se s vremena na vreme pohvali na društvenim mrežama.

Sada je Jelisaveta odlučila da napusti paklene vrućine u Beogradu, pa se uputila na odmor u primorske krajeve. Kako ona neretko sa fanovima deli momente sa svojih putovanja, tako je i fotografijama sa ovog odmora oduševila pratioce.

Naime, glumica je na obali mora pozirala u braon kupaćem, a ono što je naročito privuklo pažnju jeste njena izvajana figura na kojoj bi joj pozavidele mnoge devojke, s obzirom na to da Jelisaveta nakon dvoje dece dovela izgled do savršenstva.

Fanovi su ostali oduševljeni ovom objavom koja je dobila veliki broj lajkova, a nisu izostali ni mnogobrojni komentari.

 

„Nije čudo da si uvek imala najlepše i najbolje momke. A sada najlepšeg muža“, „Koliko si ti savršena kraljice“, bili su neki od komentara, a jedan koji je naročito privukao pažnju napisala je ispod fotografije njena koleginica Miljana Gavrilović.

„Ponoviću kao i svake godine da je ovo čist bezobrazluk“, napisala je ona, na šta je ona odgovorila emotikonom koji se smeje kao i sa tri srca.

Podsetimo se, Jelisaveta i njen suprug Miloš Teodosić su u poslednje vreme bili česta tema medija, nakon navoda o njihovom razvodu. Ni jedno od supružnika nije potvrdilo, ali ni demantovalo ove navode, a po svemu sudeći oni su nastavili svoj porodični život, te Jelisavetu imamo priliku često da vidimo na Miloševim utakmicama.

Ona rado vodi i njihovu decu koji sa ponosom prate tatine uspehe, a veliku pažnju često privuče i sama glumica, kao i njene odevne kombinacije. Tako se jednom prilikom na tribinama pojavila sa torbom od 2.000 evra i pokupila brojne komplimente na račun svog stila.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz