Pretraži

Ove poznate ličnosti najviše napadaju na Tviteru

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar/stefanovamama13/imfashionbabe

Mala od skandala, odnosno Jelena Karleuša, je jedna od javnih ličnosti koja je najviše napadana na društvenoj mreži Tviter. Jelena Karleuša je bila često osporavana zbog nekih svojih izjava i stavova zbog čega se našla na meti tviteraša. Jednom prilikom je napravila veliku pometnju svojim tvitom o tome zašto ljudi piju mleko od krave, a ne ljudsko, pa je usledila polemika sa pevačicom. Takođe, tviteraši i te kako prate svaki korak pevačice, pa su tako primetili da je na jednom snimanju izašla iz automobila koji je bio prljav. Prozivali su je zbog neopranog auta na Tviteru. Takođe, pevačicu su tviteraši isprozivali i zbog kućne pomoćnice, koja je nosila majicu na kojoj piše "staff", što znači osoblje. Karleuša ponekad ume da odgovori na prozivke ukoliko je pogode, a inače ih ignoriše.

Milica Dabović je često izazivala negativne reakcije tviteraša zbog njenih fotografija na kojima u prvi plan stavlja svoje telo i obline. Košarkašica je zbog novih golišavih fotka sa mora dobila pregršt kritika od tviteraša poput "žao mi je što se MIlica Dabović srozala od kapitena i vrhunskog sportiste do nivoa starlete i medijskog treša", "stidi se kad obraza nemaš", "čega se se pametan stidi, budala se ponosi" i još mnogo drugih. I ranije je Dabovićeva pokrenula negativne komentare na račun njenog majčinstva zbog slike na kojoj nosi sina Stefana, dok joj je zadnjica u mini šortsu u prvom planu. Košarkašica nije ostala imuna na hejt komentare, pa je tako odgovorala na njih ili na društvenim mrežama ili preko medija.

Influenserka Dunja Jovanić suočila se sa kritikama na Tviteru kako zbog nekih izjava, tako i zbog novih proizvoda koje lansirala u okviru svog brenda "Bebe by Dunja". Jovanićeva je poznata po tome što svoj privatni život čuva od očiju javnosti, što je i rekla za medije više puta. Tviteraši su joj nakon toga odgovorili na to da "snima babu, dedu, brata, malog kuma tipa 4 godine i celu užu i širu familiju i prijatelje, a kada joj postave pitanje za dečka – to je privatna stvar".



Dunjina izjava o ravnopravnosti polova posebno je razbesnela tviteraše. Dunja je oštro osudila parkiranje jednog muškarca, kog je devojka navodila na parking mesto, komentarom "Ja ih gledam, kažem batice, ko će tu koga da ženi? Inače sam za ravnopravnost među polovima, ali postoje neke stvari gde nema ravnopravnosti!" Tviteraši su napisali mnogo uvredljivih, ali i šaljivih objava na njen račun: "Ajmo neki tutorijal Dunje Jovanić kako pokazuje put od Stare Pazove iz Beograda". Nedavno se influenserka ponovo susrela sa osudama zbog komada nakita "stomaklija" koji nudi njen brend. Na Tviteru su pojavili komentari u kojima su je osudili zbog "prevelike cene od 2500 dinara za bižuteriju", pa su joj pisali "da ne prestaje da iznenađuje, da kopira dizajn sa Ali ekspresa" i još mnogo toga. Osim lančića, nekim tviterašima je za oko zapala i spavaćica, koju je jedna devojka nosila kao venčanicu, što su oni osudili svojim komentarima pitajući se da li se neko stvarno venčao u tome. Jovanićeva je jednom prilikom progovorila na temu hejtovanja na Tviteru i istakla da je to unapred izgubljena bitka.

Zorannah je još jedna od naših poznatih ličnosti koja je često na udaru tviteraša. Obično su njen izgled u fokusu korisnika Tvitera, ali i izjave. Nedavno su mnogi komentarisali kako je blogerkino telo premršavo, dok su njene grudi potpuno nesrazmerne njenoj građi. Na pomenutoj društvenoj mreži su pisali da Zorana ima komplekse, ali i još mnogo uvredljivih komentara. Pored toga tviteraši su je prozivali kada je odlučila da prodaje svoju staru odeću, koja prema njihovim rečima nije očuvana. "Zorannah opet prodaje štrokavu obuću. Da li ona to ima neku zmiju u štiklama?", bili su neki od loših komentara. Njeni stavovi o ljubavnim odnosima su takođe na meti tviteraša. Jedan od primera je kada se na blogerku pre nekoliko meseci obrušio Tviter zbog izjave da je muškarci iz Srbije ne zanimaju, kao i da bi dete volela da odgaja u drugoj zemlji. Korisnici Tvitera su joj poručili. "Kupi prnje i idi iz Srbije kad te ništa za nju ne vezuje." Po pitanju odgovora hejterima, Zorana se često u svojim videima na Youtube-u obraća njima i odgovara im.

Kada je reč o stranim javnim ličnostima, Kim Kardašijan je jedna od poznatih koja često izaziva polemiku na Tviteru. Počevši od njenih fotošopiranih i golišavih fotografija i snimaka do drugih objava iz njenog privatnog života. Internet zajednica je mnogo puta do sada primetila kako Kim često koristi Fotošop i da kreira drugačiju sliku o svom izgledu zbog čega ju je osudila. Takođe Kardašijanka je svojim oblačenjem ćerke Nort, ali i šminkanjem, pokrenula lavinu negativnih reakcija na društvenim mrežama "činjenica da Nort nosi ruž kao da ima 21 godinu je nenormalna. Čudi me da je ovo Kanje dozvolio". Iako se česo susreće sa raznim osudama, Kim je neko ko retko odgovara na hejt komentare.

Majli Sajrus je još jedna strana javna ličnost koja često izaziva negativne reakcije na društvenim mrežama. Njena provokativna izdanja sa nastupa i javnih događaja su neretko pod lupom javnosti. Tviteraši su je jednom prilikom ismejali posle nastupa na MTV VMA, gde je nosila lateks donji veš, koji ih je asocirao na piletinu. Sajrus ne mari mnogo za takve prozivke, već drži do svog autentičnog stila po kom je prepoznatljiva na svetskoj sceni.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz