Pretraži

OVAKAV NAČIN PAKOVANJA POKLONA JOŠ NISMO VIDELI: Kim Kardašijan iznenadila potezom, a za to je imala poseban razlog! (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/kimkardashian

S obzirom na to da su praznici iza ugla, Kim je pokazala nesvakidašnji način za pakovanje poklona za koji se ovog puta odlučila umesto klasičnog ukrasnog papira.  

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Činjenica je da sestre Kardašijan-Džener definitivno osećaju potrebu da budu inovativne, pa čak i kad je u pitanju pakovanje poklona za praznike, a Kim je sada pokazala da je i ovog puta imala originalnu ideju.

Naime, Kim Kardashian nikada ne propušta priliku da ostane dosledna svom brendu SKIMS — čak ni kad su u pitanju njeni božićni pokloni.

U nedavnom nizu njenih Instagram storija, druga najstarija sestra Kardašijan porodice vodila je svojih 364 miliona pratilaca kroz turu svoje božićne dekoracije, kao što obično radi svakog praznika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

U pravom Kim stilu, njen poznati minimalistički dom ostao je u skladu s temom čak i tokom praznika. Rijaliti zvezda i poslovna žena pokazala je dugački hodnik sa više od deset jelki prekrivenih veštačkim snegom.

Na kraju, Kardašijanka je stigla do većeg drveta s umotanim poklonima ispod njega — ali jedinstveno platno za umotavanje nije obična tkanina, već je to tkanina brenda SKIMS koji je u njenom vlasništvu.

U jednom od storija koji je objavila, Kim je pokazala poklone umotane u beli SKIMS pamučni džersi materijal, napominjući da je koristila materijal kako bi ga mogla ponovo koristiti u svojoj prozvodnji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

„Obožavam kako je ovo ispalo“, rekla je ona u videu.

„Sve umotano u SKIMS pamučni džersi tako da ga možemo ponovo koristiti“, rekla je Kim i  nastavila:

„Ove godine sam se odlučila za zimsku belu jer je to tema zimske bajke.“

Pored svojih poklona, Kim je vrlo rado pokazala i pratiocima kako su ostale sestre Kardašijan/Džener upakovale svoje darove.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz