Pretraži

„OVAJ ČOVEK JE POSEBAN“: Srđan Đoković nasmejao Sašku Veselinov, otkriveno kako se slažu svekar i snajka

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/saskaveselinov

Nekadašnja manekenka Saška Veselinov već izvesno vreme uživa u ljubavi sa najmađim Đokovićem, Đorđetom, a svoju ljubav krunisali su brakom u septembru prošle godine.

Da se Saška dobro slaže sa svim članovima porodice imali smo priliku da vidimo više puta na njenim društvenim mrežama, ali i na brojnim događajima kojima je ova porodica prisustvovala ili organizovala.

Njih je još više zbližio dolazak malog Aleksandra, prvog sina Saške i Đoleta, početkom ove godine, a influenserka nije krila da joj se Đokovići često nađu kako bi joj pomogli i olakšali.

Saška je sada na svom Instagramu objavila video u kom njen svekar Srđan Đoković priča o tretmanima tela, a potom ga i opisala u jednoj rečenici koja je oduševila i raznežila sve.

„Ovaj čovek je poseban na 101 način“, napisala je ona, a potom i prepričala njihov razgovor koji je prvo nasmejao nju, a potom i sve njene pratioce.

„Snajka, krenuo sam na tretmane tela. Znaš kako to zateže kožu, izbacuje toksine, smršao sam, izgubio masti… Moraš i ti da probaš“, napisala je Saška, a onda mu je odgovorila:

„Znam, idem već tri godine na to“.

Srđan je potom navodno dodao: „I ti to meni nisi rekla“, što je Sašku nasmejalo do suza.

saška veselinov
Foto: Instagram printscreen/saskaveselinov

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz