Pretraži

„OSVAJA SVOJIM ŠARMOM“: Đokovići uživaju u luksuznom odmoru, Saška otkrila sve o karakteru naslednika (FOTO)

Influence
0
saška veselinov
Foto: Instagram printscreen/saskaveselinov

Nekadašnja manekenka Saška Veselinov i njen suprug, Đorđe Đoković ove godine ostvarili su se po prvi put u ulozi roditelja.

Oni su početkom godine dobili malenog Aleksandra, te su se već u potpunosti uklopili u nove uloge i uživaju u trenucima sa naslednikom.

Iako je nakon trudnoće imala problem sa viškom kilograma i zdravstvenim problemima, Saška je uspela da se izbori sa svim i da se posveti porodičnom životu, a više puta je isticala kako joj najveću podršku u svemu pruža upravo suprug, kao i da sve obaveze dele jednako.

Saška i Đorđe su gotovo celo leto proveli na primorju, uživajući u porodičnom odmoru, a sada su odlučili da se prebace na nešto egzotičniju destinaciju, te su se zaputili u luksuzni Dubai.

Mlada mama gotovo svakodnevno deli fotografije sa ovog odmora, a sada je otkrila i nešto više o karakteru malog Aleksandra, kao i na koga najviše podseća.

„Iz vode ga ne možemo izvući, bitno samo da je sunčano i toplo vreme. Kad mu se kaže ne, on krene da osvaja svojim šarmom i svi popuste. Moje dete 1/1“, napisala je Saška uz sliku sina u bazenu.

saška veselinov
Foto: Instagram printscreen/saskaveselinov

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence