Pretraži

NOVAK ĐOKOVIĆ KRSTIO DECU: Otkriveni svi detalji svečane ceremonije u Crnoj Gori (FOTO)

Showbiz
0
novak đoković
Foto: Instagram printscreen/jelenadjokovicndf

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ovog vikenda je krtsio decu u manastiru Ostrog, a svečanosti je prisustvovalo dvadeset odabranih ljudi.

Život Novaka Đokovića i Jelene Đoković uvek je u žiži interesovanja a sada je poznati teniser sa svima podelio lepu vest. Ovaj poznati par nedavno je objavio ceremoniju krštenja u manastirtu Ostrog. Stefana i Taru je krstio patrijarh Porfirije, a ceremoniji je prisustvovala najbliža porodica i kumovi.

Deca su imala različite kumove. Stefanu je kum bio Neven Marković, bivši fudbaler koji je karijeru završio 2016. godine u poljskoj Lehiji. Đoković je Nevenu u dva navrata bio venčani kum, dok je Marković Noletu bio kum na venčanju sa Jelenom na Svetom Stefanu. Novakoj čerki Tari kuma je bila najbolja drugarica Jelene Đoković i direktorka u Fondaciji Đoković, Maja Kremić.

Proslavu ovog svečanog događaja porodica Đoković je nastavila u Podgorici u jednom restoranu. Proslavi je prisustvovalo dvadeset ljudi iz najužeg Novakovog i Jeleninog kruga, između ostalog najuži članovi porodice  Đoković, Novakovi roditelji Srđan i Dijana, njegov brat Đorđe Đoković sa suprugom Saškom i sinom Aleksandrom, kao i Marko Đoković koji je samo zbog toga stigao iz Španije.

Inače, Đorđev i Saškin sin Aleksandar je napunio sedam meseci, pa je Saška na svom profilu postavila sliku sa sinom sa Ostroga i napisala komentar koji je dirnuo sve.

– 22. u mesecu je poseban dan za nas. Brzo nam rasteš. Želim da te zauvek ovako gnjavim i ljubim. Hvala ti što si nam ulepšao život pre 7 meseci. Volim te sine.

Saška Đoković
Foto: Instagram printscreen/saskaveselinov

Više je nego očigledno da su svi u porodici Đoković apsolutno bili srećni i raspoloženi za slavlje, a podsetimo se Dijana, majka Novaka Đokovića ranije je pričala koji je razlog zašto joj unuci sve do sada nisu kršteni.

– Jako sam ponosna na njega. Svi bi podredili uspeh iznad duhovnog mira. Kod Novaka je jaka velika zahvalnost koju ima. Zahvalan je na svemu što je ostvario, sve je vanzemaljski. On se drži svojih principa i verovanja, to čini čoveka, to čini njega – započela je Dijana u emisiji- Jako sam ponosna na njega. Svi bi podredili uspeh iznad duhovnog mira. Kod Novaka je jaka velika zahvalnost koju ima. Zahvalan je na svemu što je ostvario, sve je vanzemaljski. On se drži svojih principa i verovanja, to čini čoveka, to čini njega – započela je Dijana u emisiji „Dok anđeli spavaju“ i dodala:

– Novak nosi osveštani krst koji je dobio na Hilandaru, koji mu daje snagu. Proveo je tamo tri dana, to je za njega veoma važno iskustvo. On je zaista duhovno biće, krstio se kada je imao pet godina i taj čin shvatio je ozbiljno. Ima nešto u sebi. Stalno ga pitam kada će da krsti svoju decu, a on mi kaže „kada budu mogli da shvate čin krštenja“ . On želi da Tara i Stefan budu svesni da su kršteni – rekla je Dijana.

Photo: Instagram/jelenadjokovicndf

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz