Pretraži

KOMENTARI SU PODELJENI: ONA je proglašena najzgodnijom glumicom u 2023. godini – da li se slažete?

Showbiz
0
Margo Robi
Photo: Instagram/margotrobbie

Poznata glumica Margo Robi oduševljava svojom glumom, a sada je ova austrijska glumica proglašena za najlepšu ženu Australije od strane magazina „Maksim“!

Ova poznata glumica sve nas je više puta oduševljavala svojim ulogama i glumom. Navikli smo da je viđamo u raznim izdanjima i raznovrsnim ulogama, a između ostalog videli smo je i kao Harli Kvin u filmu „Džoker“, dok je u poslednje vreme najviše pažnje privukla ulogom u filmu „Barbi“.

Ova glumica je sada proglašena za najlepšu ženu Australije i to po četvrti put. Poznata glumica sada ima 33 godine, ali je svojom zgodnom linijom uspela da prevaziđe mnoge mlađe devojke.

Time što se četvrti put našla na vrhu ove liste ona je postala prva žena kojoj je to pošlo za rukom.

“Naš godišnji HOT 100 je lista nasleđa koja je evoluirala u poslednjih desetak godina. 2023. nastavlja da slavi izvanredne Australijanke koje su uticale, impresionirale ili uticale na nas svojom sposobnošću, intelektom, humorom, naslovima, drskošću i sveukupno neverovatnim talentima”, rekao je glavni urednik Maaksim-a Santi Pintado u izjavi.

Komentari o ovom izboru su bili raznovrsni i podeljeni, ali jedno je sigurno – Margo svojom pojavom nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

margo robi rajan gosling
Foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

 

Podsetimo se, Margo je u filmu Barbi zablistala sa svojim kolegom Rajanom Goslingom, a sada će se ovaj glumački par ponovo naći zajedno u novom filmskom ostvarenju. U pitanju je novo ostvarenje iz franšize „Ocean’s 11“, koje će režirati Džej Rouč.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz