Pretraži

Otkriveni privatni detalji o ćerki Breda i Anđeline: Nazivaju je „tipičnom holivudskom nepo-bebom“, a evo kakva je Šajlo zaista iza zatvorenih vrata

Showbiz
0
anđelina džoli, navike
Foto: Massimo Valicchia/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ova godina je za najstariju biološku ćerku nekada omiljenog holivudskog para nešto što će pamtiti zauvek – ne samo da je ovih dana postala punoletna i proslavila svoj 18. rođendan, već se odrekla i prezimena svog oca, dajući tako očito jasno do znanja na čiju je stranu stala u brakorazvodnoj parnici roditelja.

Nedugo nakon što je postala punoletna, za medije se ‘otvorio’ koregograf osamnaestogodišnje Šajlo Džoli, najstarije biološke ćerke Anđeline Džoli i Breda Pita, Kilan Karter, koji je dobio priliku da nauči njihovu talentovanu ćerku tajnama plesa, a tako je i došao do saznanja kakva je Šajlo zaista, „iza zatvorenih vrata“.

Iako je dete jednog od najpoznatijih holivudskih parova svih vremena, Šajlo je, baš poput svoje braće i sestara, uspela da odrasta dalje od svetla reflektora, uživajući u onome što je najviše usrećuje, a to je ples.

Iako nju, baš kao i ostalu decu Džoli-Pit, mnogi smatraju tipičnom holivudskom ‘nepo-bebom’, Karter smatra kako, kada je ona u pitanju, to nije slučaj.

šajlo anđelina džoli
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Šajlo je svoje prve plesne pokrete za javnostpokazala 2021. kada je video njenog nastupa postao viralan, a tri godine kasnije, Šajlo ne samo da se nije odrekla svoje najveće ljubavi, već u plesnom pokretu uživa više nego ikada. Uprkos tome što ima slavne roditelje, kako ističe koreograf, sve što je do sada postigla, u tome je uspela sama, bez korišćenja svog slavnog prezimena.

  • Šajlo je neverovatno talentovana plesačica koja pokazuje neverovatnu predanost i marljiv rad. Ona je iskrena i direktna i nikada nije iskoristila svoj status slavne osobe kako bi nešto postigla. Šaj se ne oslanja na svoje slavno ime kako bi postigla svoje ciljeve. Iskreno, u početku nisam ni znao ko je ona i mislim da to zaista nije bitno, pogotovo u plesnom studiju – rekao je Karter, pa dodao:

– Svestan sam da je teško gledati osobu izvan njenog ‘statusa slavne osobe’, ali zbog nje se vredi potruditi. Verujte mi, isplati se.

Kilan Karter potom je istakao kako su snimci na kojima Šajlo pleše iste kao snimci ostalih plesača u koje on veruje i za koje misli da su talentovani.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz