Pretraži

OTKRIVENI JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE: Razrešena misterija smrti mladog repera, evo od čega je preminuo

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/aaroncarter

Aron je pronađen mrtav u kadi u svom domu u Kaliforniji. Uzrok smrti je kako se i pretpostavljalo utapanje, što je sada potvrđeno izveštajem sa autopsije.



TMZ je došao u posed izveštaja sa autopsije u kom je navedeno da se Karter slučajno utopio nakon uzimanja alprazolama, koji se prodaje kao "Ksanaks". Takođe, reper je udahnuo i gas difluoroetan koji se u izveštaju opisuje kao "gas koji može izazvati osećaj euforije". Sve ovo u kombinaciji mu je izazvalo ukočenost te je on završio ispod vode nesposoban da se izdigne na površinu.

Iako je njegova smrt proglašena za nesrećan slučaj, njegovoj verenici i majci njegovog deteta je bilo teško da se pomiri sa ovim činjenicama.

Tvrde da je smrt nastupila utapanjem, ali dodaju i da je nosio majicu i ogrlicu u kadi što nema smisla, zašto bi bio u kadi sa odećom – rekla je Melani Martin i dodala.

Još uvek sam u šoku i Aron mi nedostaje svaki dan. Nije mi jasan redosled događaja i ovaj izveštaj samo budi još više pitanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aaron Carter (@aaroncarter)

Podsetimo, Aron je poslednji put viđen 4. novembra kada je policija došla u njegovu kuću po prijavi nakon što je reper okačio snimak na kome se vidi nešto što liči na psihoaktivnu drogu. On je zamolio policajce da odu, a sutradan je u njegov dom stigla domaćica koja je ušla da ga ponudi kafom, ali ga je pronašla mrtvog.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz