Pretraži

Otkriven prvi član žirija za IDJShow! U ulozi IDJCoach-a Relja Popović!

News
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Iako je sam koncept show-a i dalje velika misterija i nepoznanica koja će se otkrivati postepeno, kao prvi korak IDJ produkcija odlučila je da otkrije prvog od tri člana žirija. Priliku da bude deo ovog projekta i da se nađe u ulozi prvog IDJCoach-a dobio je Relja Popović.

– Moj razvojni put je manje više svima poznat. Postojali su trenuci kada sam bio jako mlad izvođač, ali nisu postojala vrata na koja bih mogao da pokucam kako bih dobio pomoć. Industriju kakvu danas imamo smo najvećim delom gradili nas nekoliko izvođača probijajući se kroz nemoguće uslove – izjavio je Relja.

Kako kaže, ideja da danas najveća kuća IDJ pokrene jedan ovakav projekat ga je obradovala zbog činjenice što zna fokus neće biti da se napravi samo popularan show, već da taj show iznedri popularne izvođače.

– Verujem da tu mogu da im pomognem, uz svoj tim i uz IDJ, da na putu ka uspehu u svakom momentu imaju pravu pomoć i podršku. Voleo bih da vidim što
raznovrsnije kanditate, koji imaju drugačije priče, pristupe muzici i na kraju drugačiji žanr muzike – dodao je Relja i naveo da nije važan smer muzike, već smer u kom tu muziku mogu da razvijaju zajedno.

Kada je Relja u pitanju, njega nema potrebe mnogo predstavljati publici, budući da je već uveliko poznat i mlađoj i starijoj generaciji. Pevač specifičnog vokala i energije i izuzetno prepoznatljivih pesama proslavio se zahvaljujući dvojcu “Elitni odredi” a potom i svojom solo karijerom koja je od samog početka, ali i trenutno obeležena brojnim hitovima, saradnja i višemilionskim pregledima i slušanjima na svim streaming servisima.

Učesnici će, pored pevanja, kroz ovaj IDJShow razvijati i svoje digitalne platforme, a samim tim dobiti i priliku da od mikro-influensera steknu titulu velike zvezde na javnoj muzičkoj i influenserskoj sceni.

Kao što je publika već i navikla od IDJ-a koji već godinama postavlja nove standarde po
pitanju televizijskih formata, vizuelnog identiteta, izdavaštva i produkcije, u tom tonu nastaviće i ovog puta. Koncept emisije, članovi žirija i voditelji nešto su što do sada na ovim prostorima još uvek nismo imali prilike da vidimo.

Zbog velikog interesovanja rok za prijavu za IDJShow produžen do 1. marta, a svi zainteresovani mogu da se prijave putem linka: www.idjshow.com.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News