Pretraži

„On je malo komplikovan“: Nikolija iskreno o odnosu sa Reljom, otkrila sve o njegovom karakteru

Showbiz
0
ljubavna priča nikolije i relje
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna pevačica Nikolija progovorila je o odnosu sa dugogodišnjim partnerom Reljom Popovićem i iznela malo poznate detalje.

Pevačica je nedavno oduševila sve novim albumom pod nazivom „Lavina“. Gotovo sve pesme sa albuma su osvojile publiku već na prvo slušanje, te se i dalje nalaze na trending listi, a jedna od Nikolijinih omiljenih numera je balada „Pravo na grešku“.

Kako je otkrila, ona se vezala za taj tekst, naročito za stih „Al’ uvek ti kupim pogrešan poklon“, jer kako je otkrila gotovo uvek Relji kupi pogrešan poklon.

„Ej, ali moram da ti kažem, nije uvek baš do mene, malo je i do njega. On je, kako sada to javno da kažem, malo komplikovan, tako da nije jednostavno kupiti njemu poklon. Nije samo do mene, obostrano je. Ili znaš šta se desi. Ne prihvati odmah i onda posle godinu dana ne skida to što sam mu kupila. Ima svoje kako nosi poklone“, rekla je Nikolija.

Pevačica je otkrila i da joj je turneja već uveliko počela, te da planira povlačenje iz medija, a s obzirom na to da su joj nastupi zakazani mesecima unapred, ona je priznala i da li će imati vremena za odmor, kao i koje destinacije najčešće bira.

„Krenula je turneja i zato ću sad malo da se povučem, kao izbacila album i povlači se medijski. Šalim se i ne šalim se, da ostavila sam taj jedan period gde sam gostovala svuda, gde sam ispromovisala album. Sad je krenula turneja, radi se svaki vikend do kraja godine, leti čak i svaki dan tako da nemam vremena za sve. Što se tiče odmora, ja uspevam da spojim i jedno i drugo. Kad je Crna Gora zavučem se negde pa letujem da niko ne zna, takođe u junu uvek odem za Grčku, tako da snađem se ja, malo radim, malo letujem“, istakla je Nikolija.

Šta je ona rekla o duetu sa Reljom, ali i druge najnovije vesti iz showbizza ispratite u najnovijem izdanju IDJHot-a kod voditeljke Danice Nikolić.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz