Pretraži

OTKAZAO SVE ZBOG HITNE OPERACIJE ĆERKE: Dado Polumenta se oglasio na društvenim mrežama!

Showbiz
0
dado polumenta
Foto: Instagram printscreen/dadopolumentaofficial

Poznati pevač Dado Polumenta sinoć je na svom Instagram profilu pratiocima saopštio da odlaže sve buduće obaveze zbog hitne operacije njegove starije ćerke.

Dado Polumenta i njegova supruga Ivona već godinama uživaju u srećnom braku u kom su dobili dve ćerke Aleu i Alinu. Oni često na društvenim mrežama objavljuju trenutke iz svog privatnog života i sve oduševljavaju svojim skladnim brakom i zdravim porodičnim odnosima, međutim njihove objave od prethodne večeri su rastužile njihove fanove.

Danas je njihovoj starijoj ćerki Alei rođendan, međutim umesto proslave sa drugarima, sedmogodišnja devojčica je dočekala rođendan u bolnici.

Ona je imala hitnu operaciju slepog creva zbog čega je njen otac bio prinuđen da otkaže izlazak novog albuma koji inače nosi njeno ime. Dado je o ovome obavestio svoje pratioce na društvenim mrežama.

– Dragi naši ljudi, nažalost, zbog hitne Aleine operacije slepog creva, prinuđeni smo da odložimo izlazak albuma i promociju koja je zakazana za sutra – napisao je pevač pa objasnio kada će biti novi datum izlaska albuma.

– Novi datum izlaska albuma i datum promocije ćemo blagovremeno obavestiti. Hvala na razumevanju!- rekao je Dado!

Dado Polumenta
Foto: Instagram printscreen/dadopolumentaofficial

Ovaj događaj i više nego uzdrmao celu porodicu, a ovom prilikom na Instagramu se oglasila i njena majka Ivona Polumenta koja joj je čestitala rođendan sa jako emotivnom porukom, poručivši joj da zna da će ona izaći iz ovoga još jača.

– Živote moj mili… Sedim u praznoj sobi u bolnici, a ti na operacionom stolu. Otkucava ponoć i dan kada sam te pre sedam godina donela na ovaj svet. Eto, šta je život… Ti si naša najhrabrija devojčica. Ti si naš pobednik. Iz ovoga ćemo izaći još jači, a kako ti kažeš, ti si Škorpija, a Škorpije su opasne. Srećan rođendan snago moja, moja najveća ljubavi – napisla je na Instagramu Aleina majka.

Ivona Polumenta
Foto: Instagram printscreen/ivona_polumenta

Podsetimo se, uskoro je treba da izađe novi alum Dada Polumente koji nosi naziv „Alea“ , a ona će se ujedno naći i na cover-u albuma. Dado je na svom Instagram profilu nedavno najavio izlazak novog albuma, napisavši šta za njega sve znači njegova starija ćerka.

– Dragi moji, jedva sam dočekao ovaj dan da podelim sa vama ovu radost i sa ponosom da vam predstavim cover moj predstojećeg albuma, pod nazivom „ALEA“. Alea je za mene sinonim za uspeh, sreću, za nešto izvrsno i plemenito, baš kao što je njeno značenje imena i baš kao što je ona to meni. Album „Alea“ i prva pesma na albumu po kojoj je album i dobio ime, izlazi na njen rođendan 25.10. – napisao je pevač.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz