Pretraži

„DOK NE PRONAĐETE SVOJU DRUGU POLOVINU ŽIVITE SA POLA DUŠE“: Dado Polumenta o supruzi Ivoni i porocima sa kojima se borio

Showbiz
1
Screenshot: Youtube/IDJTV™

On je najpre progovorio o novoj supruzi koja mu je najveća podrška i vetar u leđa u svemu što radi.  • Nije lako mene pratiti zaista. Za to je morala da se rodi baš ona. Dugo sam čekao, ali sam za sedam godina braka sa njom uspeo da obrišem svaku tugu iz života. I sve ono što mi se desilo pre nje uspela je da anulira – priča Dado.

Poznato je da je pevač dugo bio u kandžama poroka, a sada je dao savet onima koji ne veruju u srećan kraj.

  • Naravno da imam savet. Najveća greška je odustati, najlepši poklon je oproštaj, najveća snaga je vera, a najlepša stvar je ljubav. Dok ne pronađete svoju drugu polovinu, kao da živite sa pola duše, pola srca. A kada je na pola, sreća ne može biti potpuna. Ljubav, ljubav, ljubav – priča pevač.

Dado priznaje da mu je najbolji primer da se sve može njegova sestra koja se bori sa opakom bolešću.

  • Ona mi je uvek bila najbolji primer da sve može, da ne postoji nemoguće. I da treba čovek da se bori kao lav u svakom segmentu svog života. Ona je moj heroj i najveći borac za život. Naravno da bez mojih roditelja i druge sestre ništa ne bi bilo isto, zahvaljujući njima ona je i dan danas sa nama i usreći – rekao je pevač.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz