Pretraži

Osvojio ju je jednom rečenicom! Nikolija progovorila o počecima veze sa Reljom, priznala kako ju je reper „kupio“

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata pevačica Nikolija Jovanović je već 10 godina u srećnoj vezi sa poznatim reperom Reljom Popovićem, a sada je otkrila u kom trenutku je shvatila je on onaj pravi.

Poznati par Relja i Nikolija već čitavu deceniju privlače veliku pažnju javnosti. Njihova ljubavna priča postala je uzor mnogima, a par koji važi za jednog od najskladnijih na javnoj sceni svoju ljubav ljubomorno čuva od medija i javnosti.

Sada je Nikolija gostovala u emisiji „Ami G Show“, pa je tom prilikom odgovarala na pitanja fanova sa društvenih mreža, a ono što je zanimalo mnoge jeste u kom trenutku je pevačica znala da je Relja onaj pravi.

„Prve noći.“

Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages

Nakon ovoga voditelj se našalio rekavši:

„Verovatno je bila brza vožnja kroz grad“, što je Nikolija i potvrdila, pa dodala:

„Tada smo se jurili kroz grad. U stvari to je druga noć, prvu noć sam bežala i bilo mi je zabavno, a i njemu je bilo zabavno da juri“, rekla je ona, pa dodala koja je to bila rečenica koja ju je kupila:

„Plašili smo se da nas ne uhvati policija, kako smo se vozili opet ludo i drugu noć i on je rekao neće, nije to ta energija, a ja sam bila u fazonu ‘On zna nešto o energijama'“, izjavila je pevačica.

Nikolija je pre samo nekoliko dana izbacili novi album simboličnog naziva „Lavina“, a s obzirom na to da je ceo proces nastajanja albuma trajao više od godinu dana, ona je jednom prilikom otkrila ko joj je bio najveća podrška u ovom napornom periodu.

„Ovaj lepi dečko.“, napisala je ona tom prilikom.

Foto:Printscreen/Instagram:nikolijaofficial

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz