Pretraži

„OSMISLILA SAM NEŠTO DRUGAČIJE“: Mirka Vasiljević pokrenula NOVI BIZNIS sa velikom idejom!

Showbiz
0
mirka vasiljević
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Glumica Mirka Vasiljević odlučila je da se upusti u jedan biznis koji je potpuno suprotan od glume, kojom se do sada aktivno bavila.

Mirka se još od tinejdžerskih dana bavi glumom, te se proslavila po ulogama u popularnim serijama i filmovima, u kojima je ostavila veliki pečat. Ona je i dalje aktivna glumica, pa je pored uloga na malim ekranima, možemo ispratiti i u pozorištu.

Pored glume, poznato je da je Mirka posvećena supruga i majka. Ona sa suprugom, fudbalerom Vujadinom Savićem, ima četvoro dece, a sada je spisku brojnih obaveza koje ima na privatnom i poslovnom planu odlučila da doda i privatni biznis.

Kako neimenovani izvor za „Kurir“ navodi, ona je sa prijateljicom pokrenula posao pravljenja torti i za sada im ide odlično. Poslastice su u obliku svežeg voća i zasad je predstavnica sedme umetnosti jedina u našoj zemlji koja je osmislila ovako nešto u svetu slatkiša.

Mirka Vasiljević je potom ove navode i potvrdila i otkrila na šta želi da stavi akcenat kada se radi o novom biznisu.

„Želela sam da kvalitet bude u prvom planu, a ne to ko pravi torte i da se pominje moje ime. Od početka do kraja je u tortama prisutno sveže voće. Sa prijateljicom sam osmislila nešto što je drugačije, a da nije klasičan voćni tanjir. Moja želja za kreativnošću je pretočena u ukusne poslastice. Moja prijateljica i ja se dopunjujemo i želja nam je da jedna zdrava, ukusna i vizuelno lepa poslastica bude prisutna na slavljima zbog same ideje i koncepta“, rekla je ona za „Kurir“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz