Pretraži

,,OSEĆAM SE MOĆNO, KAO ŽENA“: Nataša Bekvalac o novom albumu i šta su joj porazi doneli (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ bekvalceva

Nataša Bekvalac, nakon što je prošle godine održala svoj prvi solistički koncert u Beogradu, imala je u planu da nastavi turneju S.O.S. za ljubav, ali kao i sve njene kolege bila je prinuđena da sve pauzira zbog situacije sa koronavirusom. Ona je u našoj emisiji IDJHOT otkrila da li planira da ipak realizuje tu ideju narednom periodu. 

Korona nas je bukvalno sasekla u planovima, ali sa druge strane sam jako ponosna i presrećna i zahvalna što se koncert uopšte održao, mislim i da je to bilo poslednje veliko okupljanje, tako da krajnji rezultat je da sam presrećna. Mislim da taj nalet koji smo imali, taj trenutak, ta energija koju smo ščepali, to je bilo tada. Budući i da sprem novi album mislim da smo svi spremni d aponovo zagrizemo, ne znam kada i u kom momentu, ali radila bih ja i drugi koncert – rekla je kroz osmeh pevačica. 



Po portalima se piše da pevačica za novi album priprema pesme koje imaju feminističke poruke, a ona je sada za naše kamera otkrila kakve zapravo pesme priprema. 

Stasavam ja kao žena, mislim da žensko biće stasava dok god diše, pa tako nekako menja energiju u svojoj muzici. Prosto me privlače pesme koje imaju tu energiju, kako da kažem – patetičnu, po kojoj sam ja u biti i poznata, imam ja patetike u sebi, ali se ona sada modifikovala u jednu potpuno ratničku žensku energiju. Mislim da publika uvek najlepše reaguje na ono što je iskreno, a ja sam uvek bila iskrena, kada sam bila baš nemoćna, pevala sam takve pesme. Sad se osećam jako stabilno, osećam se moćno, ne moćno u nekom ego tipu, nego muzički, kao žena, kao žensko biće sam poprilično zadovoljna i mislim da će se to kroz moju muziku i osetiti – izjavila je Nataša. 

Na samom kraju intervjua Bekvalčeva nam je otkrila da se trenutno oseća najbolje do sada u svojoj karijeri.

Najlepše. Delom i iskustvo stoji iza mene. Niko ne raste iz nekih preteranih pobeda, u principu svako biće raste iz poraza, iz gubitaka, iz tuge, mislim nisam još čula da je neko ekstremno napredovao zato što mu je super išlo, tako da meni je Bog dao život prepun grešaka, sad mi je jasno iz kog razloga. Ja imam 40 godina, kada kažu da su to nove 20, ne mislim da se nešto borimo, nikad nisam imala taj neki momenat rivaliteta ili nekog takmičenja, nego da se stvarno baš dobro osećam u svojoj koži. 

Ceo intervju sa Natašom Bekvalac, gde je govorila i o novoj pesmi, kao i druge zanimljivosti koje smo otkrili o drugim javnim ličnostima, možete pogledati u video ispod. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz