Pretraži

KEJT MIDLTON OPERISANA: Princeza završila u bolnici, otkriveni detalji njenog zdravstvenog stanja

Showbiz
0
Princ Vilijam Kejt Midlton
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Princeza od Velsa i supruga princa Vilijama, Kejt Midlton pre dva dana je operisana, a sada insajder otkriva šta se desilo sa mnogima omiljenom članicom kraljevske porodice.

Kejt obožavaju mnogi ljudi širom širom sveta i ova lepotica ima dosta fanova koji su ostali zabrinuti kada su čuli za vest da je operisana.

Ona je pre dva dana primljena na londonsku kliniku zbog planirane operacije abdomena, objavila je Kensingtonska palata.

– Njeno kraljevsko visočanstvo princeza od Velsa primljena je juče u londonsku kliniku zbog planirane operacije abdomena. Operacija je bila uspešna i očekuje se da će ostati u bolnici 10 do 14 dana, pre nego što se vrati kući i nastavi sa oporavkom. Na osnovu trenutnih saveta lekara malo je verovatno da će se vratiti na javne dužnosti pre Uskrsa – pisalo je juče u zvaničnom saopštenju.

 

Dalje u saopštenju stoji kako princeza ceni interesovanje koje će izazvati ova izjava i da se iskreno nada da će svi razumeti želju da njeni medicinski podaci ostanu privatni.

Ona je želela da se izvini svima koji su zabrinuti zbog toga što mora da odloži svoje nadolazeće obaveze i raduje se povratku, što je više moguće i što je pre moguće, prenosi Daily mail.

Princeza je primljena u the London Clinc Merilebonu, a lečenje će nastaviti u svom domu u Vindzoru u Berkširu. Takođe se navodi da se podrazumeva kako uzork bolesti nije kancerogen.

Kejt neće biti jednina koja će odližiti svoje obaveze. Isto će uraditi i njen suprug, princ Viljam. On će biti uz porodicu dok mu je supruga u bolnici.

Ova vest je naišla na rekciju mnogih princezinih fanova koji su joj poželeli brz oporavak, ali se i zapitali šta se desilo i kako je protekla operacija.

Ubrzo nakon toga je progovorio jedan insajder iz palate, koji je istakao kako se princeza oseća dobro, dok palata ne želi da otkriva detalje.

Sa druge strane, oglasili su se pojedini stručnjaci iz ove oblasti. Doktorka opšte medicine Zoe Vilijams rekla je za The Sun sledeće:

– Ovo bi moglo da bude nešto što ju mučilo ceo život i što nije stigla da reši ili je u pitanju problem koji je nedavno izašao na videlo. Dve nedelje u bolnici je duže nego što bismo inače očekivali, ali ona nema uobičejen život. Ona je buduća kraljica pa su lekari dodatno oprezni. Svi se nadamo da je reč o nečem manjem i da je operacija jednostavna, ali oprez jeste mudra odluka. Sa bilo čim medicinskim ne možete da budete potpuno sigurni kako će se stvari odvijati.

Ono što sada svi izdvajaju kao ključno jeste da se Kajt što pre oporavi, a fanovi su joj ubrzo ostavili gomilu poruka u kojima joj žele baš to. Među njima se pronašao i stručnjak za dvor, Fil Dampijer, koji je izjavio:

– Želim princezi od Velsa brz oporavak nakon operacije abdomena. Ne znamo detalje, ali očitgledno je da je ovo ozbiljno jer će biti u bolnici dve nedelje i treba joj do tri meseca da se oporavi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz