Pretraži

One su najfit poznate mame (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/nikolijaofficial

Na našoj, ali i stranoj sceni, izdvojili smo nekoliko najfit mama, koje se mogu ponositi svojim vitkim izgledom, koji su uglavnom postigle zdravom ishranom ili vežbanjem.



Pevačica Nikolija Jovanović je jedna od pevačica, koja se nedavno porodila, a može se pohvaliti izvajanom linijom. Nikolija je 17. jula ove godine donela na svet svoju drugu ćerku, koju je dobila sa svojim partnerom Reljom Popovićem, tako da je Rea dobila mlađu sestru. Nakon malo manje od mesec dana od porođaja Jovanovićeva je na društvenim mrežama počela da kači svoje fotke u kupaćem, na kojima je u prvi plan stavila svoju vitku figuru, potpuno ravan stomak, ali i obline. Fanovi su pohvalili njen izgled u komentarima i poručili joj da izgleda savršeno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

Luna Đogani je na svet donela svoje prvo dete, ćeku Miu, pre samo dva meseca, 15. juna kada se porodila carskim rezom. U poslednje vreme je intezivno krenula da radi na svojoj figuri kako bi je dovela do savršenstva. Đoganijeva je na Instagramu otkrila da je rešila da smrša uz adekvatnu ishranu. Rezultati su i te kako vidljivi, a tome svedoči jedna od njenih poslednjih fotografija na kojoj je pokazala svoj ravan stomak zbog kog izgleda kao se nije skoro porodila.

Photo: Instagram/luna_djogani

Photo: Instagram/luna_djogani

Mia Borisavljević se nedavno porodila drugi put carskim rezom, a sudeći po njenim slikama sa Instagrama veoma brzo je stesala liniju. Pevačica je i ovog puta dobila ćerku sa svojim partnerom Bojanom Grujićem, te sada njihova naslednica Ema ima sestru Teu. Mia je jednom prilikom istakla na svom profilu da ima 5 kilograma viška, kao da i od septembra kreće sa treninzima. Međutim, izgleda veoma vitko na fotkama, što su primetili i njeni pratioci.

Sofija Milošević je još jedna fit mama, koja se ostvarila prvi put u toj ulozi 8. septembra 2020. Ona je dobila sina Alekseja sa svojim partnerom, fudbalerom Lukom Jovićem, i nakon porođaja je vrlo brzo vratila svoju staru figuru. Samo nedelju dana od dolaska njenog sina na ovaj svet Miloševićeva se mogla pohvaliti vitkom linijom, čemu su svedoci bili njeni pratioci na društvenim mrežama. Mnogi su bili oduševljeni njenim fantastičnim izgledom, za koji je najverovatnije zaslužna zdrava ishrana, koju je ona i ranije praktikovala budući da se bavi manekenstvom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Na stranoj sceni modna blogerka Kjara Feranji, koja se porodila 23. marta 2021, jedna je od poznatih ličnosti koja je brzo došla do svoje idealne linije. Otkako se porodila i na svet donela ćerku Viktoriju, Kjara često deli golišave fotografije, na kojima se može videti da je zategla svoje telo i dovela ga u pređašnju formu.

Podsetimo, blogerki je ovo drugo dete, te osim ćerke, ona i njen izabranik Fedez imaju sina Leona Lucija koji ima dve godine.

Manekenka Emili Ratajkovski porodila se 8. marta 2021, kada je dobila sina Silvestera Apola sa svojim suprugom Sebastijanom, i od tada joj nije trebalo puno vremena da dovede liniju do savršenstva. Mnogima je delovalo kao da manekenka nije ni bila trudna, jer je svojim vitkim izgledom i potpuno ravnim stomakom impresionirala sve. U komentarima su joj pisali kako ne mogu da veruju da se tako brzo vratila u formu, kao i da im je neverovatno da nema nikakvih problema sa viškom kilograma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz