Pretraži

„On je multimilioner, a zadovoljio se TAKVOM devojkom“: Poznati sportista na meti brutalnih prozivki zbog izgleda svoje izabranice, mreže gore nakon surovih komentara (FOTO)

Showbiz
2
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Poznati engleski reprezentativac, fudbaler Deklan Rajs već godinama je na meti oštrih kritika zbog njegove cure Loren Frajer s kojom već osam godina uživa u skladnoj vezi u kojoj su dubili sina Džuda.

Mnogi ističu da je poslednjih godina „žena fudbalera“ postala svojevrsna titula koja donosi određenje privilegije, i kada se izgovori to svi očekuju da vide vitku mladu devojku koja oduševljava izgledom. Ipak, Engleski reprezentativac je odlučio da izađe iz tih okvira, a njegov izbor devojke je naišao na veliki broj negativnih komentara.

Naime, reprezentativac Engleske i igrač “Arsenala”, fudbaler Deklan Rajs, koji je nedavno dospeo u centar pažnje ne zbog fudbala već zbog sukoba sa reprezentativcem Slovačke, već osam godina je u vezi sa Loren Frajer, devojkom koja je često na meti uvredljivih komentara zbog fizičkog izgleda.

Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Loren Frajer je zapravo veoma lepa devojka koja ima 25 godina, a sa fudbalerom je u vezi još od njihove srednje škole. Ipak ono što joj mnogi zameraju jeste višak kilograma, zbog kojih je ona česta meta oštrih kritika, a prozivke su dobile vrhunac pre nekoliko meseci, kada je ona odlučila da obriše sve fotografije sa svog profila uprkos činjenici da je tamo prati skoro 100 000 ljudi.

Tada je jedan anonimni korisnik na društvenoj mreži „X“, objavio fotografije Deklana Rajsa i Loren Frajer, uz ogavan komentar na račun fudbalerove devojke.

„Deklan Rajs je multimilioner, atletski građen, elitni fudbaler visok 185 cm, a ipak se zadovoljio debelom belom devojkom. Više ne razumem ovaj svet!“

Foto: Mike Egerton / PA Images / Profimedia

Ova objava je ubrzo obrisana sa društvene mreže, a mnogobrojne poznate ličnosti su stale na stranu paru čija ljubavna priča važi za jednu od najlepših u Premijer ligi, pa oštro osudili ovakve komentare, a jedna od njih je bila i rijaliti zvezda Liberti Pul koja je napisala:

„Ona je lepa, ovo je ludo. Što se dogodilo sa slavljenjem različitih tipova tela i prihvatanjem toga kako smo svi individualno napravljeni. Standardi lepote danas su nerealni i svi su poludeli zbog društvenih mreža. Nastaviću da pričam o tome dok ne umrem. Vreme je za promene, ovo ne može da se nastavi“, rekla je ona, a još jedan komentar koji se pronašao na društvenoj mreži „X“, a koji je stao na njihovu stranu glasi.

Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

„Deklan Rajs je uspešan, profesionalni fudbaler. Ima prelepu devojku, zajedno su od svoje 17. godine. Oni su takođe roditelji predivnog deteta. Srećan je i blagosloven“, poručuju i kažu da „kritičar“ treba da se stidi, pisao je „Daily mail“.

Komentari (2)

  1. A jeste malo „krmeljava“ devojka. Mogli bi da smrsa svakako zbog sopstvenog zdravlja, kako fizickog tako i mentalnog.

  2. Pazi oni se bune na komentare i kazu da gojaznost nema veze jer je ona „lepa devojka“…pa oni isto rade!!! Sude o nekome na osnovu izgleda, bila to gojaznost (ruzno telo) ili ruzno lice! Znaci ako nije lepa onda bi bio problem??? To je podjednako osudjivanje nekoga zbog izgleda! Ljudi zasluzuju jednako postovanje, ljubav, srecu itd, bez obzira na lepotu njihove ne samo zadnjice vec i nosa!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz