Pretraži

„ON JE DUŠEVNI BOLESNIK“: Sandra Afrika iznela detalje o muškarcu koji ju je napao

Showbiz
0
sandra afrika
Screenshot: Instagram/sandraafrika

Njoj je, kako se pisalo, nepoznati muškarac, koji je već godinu dana proganja, prišao s leđa dok je u ruci držao nož i pretio da će je zaklati.



Srećom, u slučaj se odmah uključila policija koja je reagovala u uhapsila napasnika, nakon čega je pevačica dala izjavu.

Sandra je odlučila da za medije detaljnije progovori o onome kroz šta je prošla, a najpre je otkrila kako se sada oseća.

– Mrvicu sam bolje. Još uvek sam pod šokom. Sinoć sam morala da popijem tablete da se malo smirim i u principu okej sam. Bitno da se ništa meni nije desilo. Fizički sam okej, psihički tu i tamo, ali biće bolje – kaže ona i objašnjava koliko traju pretnje i napadi. 

Photo: Instagram/sandraafrika

Photo: Instagram/sandraafrika

– To traje nekih godinu dana unazad. Ja tome nisam naročito pridavala važnosti. Mislila sam "budala, ko budala". Ima ih svakakvih. Ne možeš da reaguješ na svakoga ko ti iza ćoška nešto kaže. Tu su bile velike pretnje. Ja sam ga blokirala, on je pravio druge profile, zvao je na telefon mog menadžera Mikišu, moju porodicu. Tražio da mu se ja javim, da me čuje. Mojoj sestri je pretio da će joj decu pobiti, ako mu ne da moj broj telefona. Ko god je tagovan sa mnom, on je dolazio do tih ljudi, pisao im poruke – požalila se pevačica.

Kako je objasnila, sada je smirena jer zna da je napadač u zatvoru.

– Policija ga je pitala kojim povodom je on došao u Beograd. On je rekao da je on sa mnom u vezi i da je došao da se pomirimo. Dečko nije kako treba. Duševni bolesnik. Istripovao je da je sa mnom – poručila je Sandra i dodala da je napadaču izrečena zabrana prilaska, a i da je on već ima pun dosije prestupa.

– Imam strah. Ne znam da li će me to proći, ali tog momenta taj njegov pogled koji je bio upućen meni kada su mu stavljali lisice na ruke nikad neću zaboraviti. Dobiće zabranu prilaska meni – zaključila je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz