Pretraži

„ON JE BIO BAJA U SEPAREIMA“: Luna Đogani otkrila kada je prvi put primetila supruga, a evo ko se prvi zaljubio (FOTO)

Showbiz
1
Foto: IDJTV

Popularni par Luna Đogani i Marko Miljković juče su obeležili pet godina svoje veze.

Luna i Marko su pre pet godina stupili u vezu u jednom rijaliti formatu, a potom svoju ljubav nastavili u spoljnom svetu. Oni su ubrzo otpočeli i zajednički život i stali na „ludi kamen“, a potom su kao kruna njihove ljubavi došle i dve ćerkice Mija i Lana.

Oni su ovaj datum obeležili posebnim objavama, najpre Marko, a potom i Luna koja se prisetila početka njihove veze, nakon čega su podelili i porodičan snimak koji je raznežio sve.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljković (@luna_djogani)

Miljkovići su gostovali u IDJQuizu na ovaj poseban datum, prilikom čega su se otkrili detalje njihovog upoznavanja i odnosa. Kada se radi o tome ko se prvi zaljubio, Luna Đogani je priznala da je to bila ona.

„Pa ja mislim da sam ja, zato što sam ja generalno zaljubljive prirode. Tada, kada sam bila realno klinka, malo mi više pažnje pružiš, nasmeješ mi se, kažeš mi dve, tri lepe reči, još kada izgledaš dobro, naravno da sam se zaljubljila“, rekla je ona, dok je Marko otkrio da kod obe osobe mora doći do hemije kako bi se desila ljubav.

„Ja moram da dodam, ja ne znam da li u ljubavi neko može prvi da se zaljubi, po mom mišljenju. U ljubavi mora da se desi hemija, da krene kod jedne, pa da pređe na drugu osobu i ta ljubav se jednostavno rodi“, dodao je on.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljković (@luna_djogani)

Kada se radi o njihovom upoznavanju, Luna i Marko su imali drugačije viđenje njihovog susreta.

„Mi kada smo se prvi put sreli, Luna je pomislila ‘Vau, Marko Miljković’ i poljubila me krišom ovde, tik pored usana“, rekao je Marko, dok je Luna tvrdila da to nije bilo baš tako, te je priznala šta je zaista pomislila, kao i da je Marka znala od ranije.

„Jeste, to sam pomislila, ima tu još svašta nešto što sam pomislila, možda nešto nije za javnosti. Pomislila sam kako ima lepa usta, ali nisam te namenski poljubila u usta, možda se slučajno desilo. Ali da jesam pomislila, evo ga Marko Miljković, znala sam ko je on, jer sam ga ranije sretala u klubovima kada sam ja tek krenula da izlazim, on je već uveliko bio baja u separeima. Ja sam ga tada izdaleka posmatrala“, priznala je Luna Đogani.

Koliko se dobro poznaju, ko je popustljiviji kada se radi o njihovim ćerkicama, ali i koliko su upućeni u showbizz, Luna i Marko su pokazali u najnovijem izdanju IDJQuiza.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz