Pretraži

ZUJANJE PO GRADU: Luna Đogani i Marko Miljković otkrili detalje privatnog života, evo kako izgleda njihov DAN

Showbiz
0
luna đogani
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Luna Đogani i Marko Miljković putem svog Jutjub kanala snimali su lajv koji su nazvali „Zujanje po gradu“, a u kom su svojim pratiocima pokazali kako izgleda jedan njihov dan.

Poznata influnerka Luna Đogani i njen suprug Marko Miljković privlače veliku pažnju  fanova. Oni žive u srećnom braku sa svoje dve ćerke Miom i Lanom, a sa svojim fanovima redovno putem Jutjuba i Instagrama dele trenutke iz svog privatnog života.

Luna i Marko su sada snimali jedan kratak lajv na Jutjubu koji su nazvali „Zujanje po gradu“, gde su pokazali kako teče jedan njihov običan dan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljković (@luna_djogani)

Na lajv se prvo uključio Marko koji je svima čestitao Božić, dok je u automobilu čekao Lunu, pa je objasnio kako će to biti jedno spontano uključivanje. Nakon toga se pojavila Luna, a on je prokomentarisao:

– Moja žena u vreći za spavanje!

Luna je potom ušla u automobil gde je opisala svoj susret sa jednom uličnom mačkom koje je Luni bilo žao jer je na hladnom, pa je predložila suprugu da naprave neki „štek za mace“. Nakon toga i Luna je pratiocima čestitala Božić, i svima poželela sve najlepše.

Marko je prokomentarisao kako mu je lepo vreme, ali se Luna uplašila da će da proklizaju na ledu. Nakon toga  ona je počela da čita komentare fanova, a jedan od njih je napisao:

– Nemoj da sekiraš ženu! – na šta se Marko nadovezao:

– Mora malo!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljković (@luna_djogani)

Mnogi fanovi su se pohvalili da ih prate već 40 meseci, što je njega zaista iznendailo.

– Trpite nas već 4o meseci! – naša-lio se ona, pa dodao:

– Neki nas trpe već 5 godina – ističući kako će uskror njemu i Luni biti 5 godina veze!

Večina fanova je čestitala praznike, a neki su istakli koliko njiihova starija ćerka Mia liči na njih dvoje.

Ubrzo mu se opet pridružila Luna, koja je objasnila da su Miu konačno odveli u vrtić nakon mesec i po dana. Naime, influenserka je objasnila kako su je ostavljali kod kuće kako se ne bi razbolela zbog bebe, ali ni to nije pomoglo, jer ima problema sa krajnicima, tako da su je ipak na kraju poslali u vrtić.

Nakon ovoga Marko je predložio Luni da odu u Sokobanju, ali ona je rekla da ipak malo sačekaju jer trenutno ima dosta obaveza.

Ono što su fanovi takođe primetili jeste da u poslednje vreme nema Gagija, pa im je influenserka objasnila da je to zato što je on do juče bio u Švedskoj, pa ga zato nije bilo.

Marko je nakon ovoga otkrio jednu „tajnu“. Naime, kako je on rekao Gagi bi voleo da se odseli tamo, ali mu, kako se našalio,  „Luna ne da“.

– Kaže prvi put, kad ja moram da otkrijem, prvi put mu se baš svidelo tamo – reko je on, a Luna je u tom momentu počela da ga gura, na šta je on dodao kroz smeh:

  • Nemoj da me guraš.

Ovome se pridružila i Luna koja je objasnila.

– Nemoj da otkrivaš to- rekla je ona.

  • Ne, prvi put mu se svidelo, nego prvi put je osetio da bi tamo živeo, da bi tamo ostao – rekla je, pa dodala:

– Nemoj da pričaš njegove stvari ovde. Uvek kad je odlazio, odlazio bi nešto na kratko, a sada je bio mesec i po dana i baš mu se svidela Švedska  – završila je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljković (@luna_djogani)

Nakon toga otkrili su da je u njihovom domu, Nina, Lunina sestra, izvukla česnicu, pa su objasnili da su imali tri položanjika.

Oni su ubrzo stigli na odredište, gde im je internet postao slabiji, pa su tu morali da prekinu lajv.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz