Pretraži

Oličenje holivudskog glamura: Ana Ivanović elegantnim izdanjem na dodeli Oskara zasenila najveće holivudske dive (FOTO)

Showbiz
1
Foto: JC Olivera / Getty images / Profimedia

Jedna od nekada najboljih srpskih teniserki Ana Ivanović zablistala je na sinoćnoj dodeli Oskara rame uz rame sa najvećim imenima Holivuda.

U holivudskom Dolbi teatru sinoć je održana tradicionalna 96. dodela Oskara, koja predstavlja jedan od najznačajnijih događaja u filmskoj industriji. Na crvenom tepihu su se našle neke od najvećih zvezda današnjice, a među zvanicama se istakla i nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović.

Ana i njen suprug, bivši fudbaler Bastijan Švajnštajger danas važe za jedan od najskladnijih parova u javnosti, a teniserka je neretko pričala o njihovom odnosu punom poverenja i ljubavi. Pre izvesnog vremena, teniserka je započela i sopstveni biznis, te je pokrenula liniju šminke i kozmetike, a poznato je da je ona često hvaljena zbog svoje lepote i izgleda.

Tako je bilo i sinoć kada je, rame uz rame sa suprugom, Ana svojom pojavom zasenila mnoge holivudske dame. Poznati par pojavio se u savršeno stilizovanom, elegatnom izdanju, koje su mnogi komentarisali kao pravo oličenje holivudskog glamura.

Ana je za ovu priliku odabrala dugu haljinu žute boje. Otmeni model sa dugim rukavom i jednim golim ramenom, spuštao se sve do poda i završavao kratkim šlepom.

Krupne holivudske loke prebačene preko jednog ramena, otvorene cipele, crna tašnica i suptilan srebrni nakit upotpunili su ovu glamoroznu kombinaciju, dok je Bastijanova pojava u klasičnom crnom smokingu pružila priliku njegovoj supruzi da zablista.

Foto: Jon Kopaloff / Getty images / Profimedia

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz