Pretraži

OGLASILA SE ĆERKA BRUSA VILISA: Otkriveno kako glumac podnosi tešku bolest!

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/brucewillisbw

Ćerka legendarnog glumca Brus Vilisa se oglasila i otkrila kakvo je zdravstveno stanje njenog oca.

Prošle godine je sve iznenadila vest o bolesti poznatog glumca. Naime Brus Vilis, legendarni holivudski glumac se bori s frontotemporalnom demencijom, zbog koje je na kraju morao da se povuče iz posla.

Ova bolest utiče na režnjeve mozga iza čela, koji se bave ponašanjem, rešavanjem problema, planiranjem i emocijama – sa simptomima uključujući promene ličnosti, opsesivno ponašanje i poteškoće u govoru.

Svi su već duže vreme zabrinuti za glumčevo stanje, a sada se povodom ovoga oglasila njegova ćerka Talula Vilis gostujući u emisiji „Dru Barimor šou“, objasnivši kakvo je sada stanje njenog oca.

– Isto mu je, što mislim da je najbolja stvar koju možemo da tražimo – rekla je Talula, a zatim ga ukratko opisala:

– Vidim ljubav kad sam s njim, on je moj otac i voli me, što je zaista posebno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bruce Willis (@brucewillisbw)

Njegova porodica se i ranije oglašavala povodom glumčeve bolesti, a u njihovoj izjavi koja je stajala na stranici Udruženja za frontotemporalnu degeneraciju pisalo je:

– Naša porodica je želela da počne izražavanjem naše najdublje zahvalnosti za neverovatan izliv ljubavi, podrške i divnih priča koje smo svi su dobili otkako su podelili Brusovu originalnu dijagnozu. U tom duhu, želeli smo da vam damo najnovije informacije o našem voljenom mužu, ocu i prijatelju, jer sada imamo dublje razumevanje onoga što on doživljava. Otkako smo u proleće 2022. objavili Brusovu dijagnozu afazije, Brusovo stanje je napredovalo i sada imamo konkretniju dijagnozu: frontotemporalna demencija (poznata kao FTD).

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz