Pretraži

ODUZIMA DAH: Jelisaveta Orašanin u izazovnoj kombinaciji pokazala figuru, pa vatreno zaigrala (FOTO)

Showbiz
0
jelisaveta orašanin
Foto: Instagram printscreen/jagodenamagli

Jelisaveta Orašanin Teodosić važi za jednu od najzgodnijih i najatraktivnijh srpskih glumica, a pored njenog talenta, često se priča o njenom fizičkom izgledu.

Iako je ponosna mama ćerke Petre i sina Bogdana koje je dobila sa suprugom, košarkašem Milošom Teodosićem, Jelisaveta ne prestaje da oduševljava svojim izgledom i figurom koja je dovedena do savršenstva.

Nekoliko puta do sada smo, zahvaljujući Jelisavetinim društvenim mrežama imali priliku da vidimo da glumica redovno trenira, te se neretko pohvali svojom figurom u kupaćem kostimu ili izazovnim odevnim kombinacijama.

Jelisaveta se nedavno ofarbala u plavo i pozirala u uskoj haljini što je oduševilo njene fanove i pratioce koji su joj uputili gomilu poruka i komplimenata, a sada je glumica podelila snimak koji je izazvao lavinu na društvenim mrežama.

Glumica je na Instagram storiju pokazala svojim pratiocima kako igra salsu u izazovnoj odevnoj kombinaciji. Ona je tom prilikom pokazala i svoju izvajanu liniju, s obzirom na to da je ponela kratku suknju koja je istakla njene vitke i duge noge, dok je pokazala i ravan stomak u topu.

jelisaveta orašanin
Foto: Instagram printscreen/jagodenamagli

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz