Pretraži

„ONA MI JE KAO DRUGARICA“: Jelisavete Orašanin progovorila o roditeljstvu, pa otkrila koje dete više liči na nju

Showbiz
0
jelisaveta orašanin
Foto: Instagram printscreen/jagodenamagli

Poznata glumica Jelisaveta Orašanin i njen suprug košarkaš Miloš Teodosić, vratili su se u Srbiju nakon nekoliko godina života u Bolonji, u kom je Miloš igrao za tamnošnji klub.

Iako je nekoliko godina živela na relaciji Srbija-Italija zbog svojih glumačkih angažmana, Jelisaveta je uspela uspešno da izbalansira svoje privatne i poslovne obaveze, te je više puta isticala kako joj usklađivanje ovakvog načina života ne pada teško.

Jelisaveta je sada, u jednom intervjuu, otkrila nešto više o tome kako vaspitava decu, kako se trudi da ih poštuje i usadi im prave vrednosti.

„Roditelj sam koji kaže detetu izvini kad pogreši. Mislim da je to strašno važno za ta mala bića, jer moja deca, iako imaju četiri i po i dve i po godine, imaju jasan stav šta hoće, a šta neće i ja to vrlo poštujem, Naravno, postoje stvari koje su prosto „ne“, ali objasnim zašto je „ne“. Vrlo je lako se dogovorimo je uvek, za sve, idemo kroz priču“, istakla je glumica, prenosi „Story“, a potom otkrila da najluđi provod ima sa ćerkicom, sa kojom s odlično slaže.


„Vidim Petrinu energiju, da smo tu negde… Ja uživam sa njom, ona je meni kao drugarica. Jedva čekam da otputujem negde sa njima, jer: „Peko, hoćemo da idemo na rolerkoster?!“, „Hoćemo, mama!“. Ložim je na sve te gluposti, da vozi skejt, trotinet, rolere, da pliva, sve što je meni bilo zabavno. Ustvari, ja sebe zabavljam, biće da je to“, rekla je ona kroz smeh.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz