Pretraži

Oduševila izgledom u petoj deceniji! Vesna Đogani u kupaćem pokazala sve atribute, pa otkrila koja je njena tajna (FOTO)

Showbiz
1
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Vesna Đogani je više od dve decenije je deo dens grupe „Đogani“, a pored pevanja, neretko pažnju privlači i svojim izgledom.

S obzirom na to da je karijeru započela jako mlada, te da je već 2001. godine postala glavni vokal pomenute grupe, kao i da se u njoj aktivno bavila plesom, ne iznenađuje to što je još od svog pojavljivanja Vesna skretala pažnju na sebe svojim izgledom, dugim nogama i izvajanom figurom.

Tokom godina ona je uspela da zadrži dobar izgled i mnogi je smatraju za jednu od najatraktivnijih pevačica na našoj sceni, a sada je Vesna oduševila sve jednim snimkom u kupaćem kostimu.

Ona se, naime, trenutno nalazi u Crnoj Gori, gde odmara sa porodicom, te se našalila i u kupaćem snimila takozvani „fit check“.

Na snimku su došli do izražaji njeni trbušnjaci, kao i figura koju je pevačica dovela do savršenstva, a s obzirom na to da pevačica ima 42 godine, odnosno da je zagazila u petu deceniju, mnogi su ostali šokirani i oduševljeni njenim izgledom.

Foto: Instagram printscreen/djoganivesna

Nedugo nakon toga, Vesna je pokazala i kako održava svoju liniju, a to je napornim treninzima u teretani. Ona čak i na odmoru u hotelu ne posustaje i ne propušta treninge, što je i podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Foto: Instagram printscreen/djoganivesna

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz