Pretraži

Od verne obožavateljke do ljute rivalke: Kako se blisko prijateljstvo Viktorije Bekam i Megan Markl pretvorilo u spletke, tračeve i ogovaranja

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Youtube:Netflix; Youtube/Larry King

Supruga princa Harija, Megan Markl i poznata dizajnerka Viktorija Bekam bile su veoma bliske prijateljice, a onda su nakon dugogodišnjeg druženja usedili zahladneli odnosi o kojima sada spekuliše ceo svet.

Kako navode strani mediji, Megan Markl je oduvek bila veliki fan Viktorije Bekam i nije mogla to da sakrije kada se prvi put pronašla u prostoriji sa poznatom dizajnerkom.

Kako je pisao „Express“, Megan je prvi put videla poznatu dizajnerku i nekadašnju članicu grupe Spice Girls 2013. godine, na jednoj humanitarnoj gala večeri, kada je bila u društvu bivše drugarice Lizi Kandi. Tada je, tvrde upućeni, „počela da cvili“ od uzbuđenja jer se našla u istoj prostoriji s Viktorijom Bekam.

Dejvid Viktorija Bekam
Foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Princ Hari je dugo bio u prijateljskim odnosima sa Bekamovima, a Megan se sa njima zbližila nakon što se udala za Harija.

Viktorija i Dejvid bili su među zvanicama na njihovom venčanju 2018. godine, a mediji su pisali da su Megan i Viktorija vrlo bliske. Ipak, uprkos ovakvim pričama u poslednje vreme su se pojavili navodi o neprijateljskim telefonskim razgovorima između ova dva para.

Navodno je Hari nazvao svog dugogodišnjeg prijatelja Dejvida iz vedra neba, optužujući Viktoriju za curenje priča o Megan. Kako prenose britanski mediji, Dejvida su optužbe izuzetno uznemirile.

Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

„Megan se plašila da Viktorija stoji iza širenja tračeva. Ideja da bi Viktorija Bekam lično pozvala novinare da ih obavesti je smešna. Hari je veoma zaštitnički nastrojen prema Megan i odlučio je da se pozabavi ovim pitanjem direktno kontaktirajući svog dobrog prijatelja Dejvida. Odlučili su da nastave sa svojim prijateljstvom, ali mora da je to učinilo stvari nezgodnim“, rekao je izvor za „The Sun“.

Ovo inače nije prvi put da su se pojavile ovakve priče vezane za odnos kraljevskog para i Bekamovih, a da se nešto zasigurno dešava pokazuje i zahladneo odnos između ova dva poznata para koji se odavno ne pojavljuju na slavljima jedni kod drugih, niti su viđeni zajedno, a nije poznato ni da su imali bilo kakvu komunikaciju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz