Pretraži

Obratio se posebnoj osobi: Prvo oglašavanje princa Vilijama nakon vesti o teškoj bolesti njegove supruge

Showbiz
0
Credit: Jordan Pettitt / AFP / Profimedia

Princ Vilijam se vratio na društvene mreže prvi put otkako je njegova supruga, Kejt Midlton podelila svoju dijagnozu raka sa javnošću, a razlog je veoma poseban.

Prvi put otkako je princeza od Velsa 22. marta podelila da joj je dijagnostikovan rak, Vilijam se držao podalje od javnosti i društvenih mreža, kako bi bio uz suprugu i porodicu u ovim teškim trenucima.

On je sada podelio svoju prvu poruku na Instagramu i to kako bi odlikovao englesku fudbalerku Rejčel Dejli, koja se povlači iz ženske nacionalne reprezentacije posle osam godina.

Naslednik britanskog trona je podelio poruku igračice Aston Vile na svojoj Instagram priči od 10. aprila, dodajući: „Hvala ti za toliko nezaboravnih nastupa sa @lionesses, @racheldaly3.“

Dodao je „Još puno golova za Vilu sada“, pre nego što je potpisao sa jednostavnim „W“.

Foto: Instagram printscreen/princeandprincessofwales

Vilijamova poruka označava prvu objavu na zajedničkom Instagram nalogu princa i princeze od Velsa od Kejtine video poruke, u kojoj je sa svetom podelila zdravstvene probleme sa kojim se suočavala proteklih nekoliko meseci.

U videu je 42-godišnjakinja otkrila da joj je dijagnostifikovan neimenovani oblik raka nakon operacije stomaka u januaru, te da je počela sa preventivnom hemoterapijom.

„Ovo je naravno bio ogroman šok, i Vilijam i ja smo radili sve što možemo kako bismo se sa ovim izborili najpre privatno i u krugu naših najbližih“, rekla je Kejt tom prilikom.

Princeza, čija je odsutnost iz javnosti izazvala brojne spekulacija o njenom stanju, otkrila je da su njena deca deo razloga zbog kog Bakingemska palata nije delila informacije o Kejt nedeljama.

„Trebalo mi je vremena da se oporavim od velike operacije kako bih započela svoje lečenje“, objasnila je. „Ali, najvažnije je što nam je trebalo vremena da celu situaciju objasnimo Džordžu, Šarlot i Luiju na način koji je prikladan i da ih uverimo da će sve biti u redu.“

I iako se Vilijam nije oglašavao o zdravlju njene supruge, Kejt je napomenula u svom klipu koliko joj je njegova podrška značila.

„Imati Vilijama uz mene je veliki izvor utehe“, napomenula je. „Kao i ljubav, podrška i ljubaznost koju je pokazalo mnogo vas. To nam mnogo znači oboma.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz