Pretraži

OBJAVLJENA LISTA NAJIRITANTNIJIH JAVNIH LIČNOSTI U 2022: Evo ko se našao na samom vrhu!

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/TODAY

Među njima su se našli poznati voditelji, glumci, muzičari, kao i članovi čuvene porodice Kardašijan, a ubedljivo prvo mesto zauzela je članica britanske kraljevske porodice, vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl.



Odmah za njom na listi najiritantnijih slavnih ličnosti našao se njen suprug, princ Hari, dok je treće mesto zauzela voditeljka Opra Vinfri.

Na četvrtom mestu našla se bivša supruga Džonija Depa, Amber Herd, čiji je razvod tokom prošle godine pratio ceo svet, a čini se da je upravo javni sukob sa slavnim glumcem doveo do toga da se ona nađe na listi najomraženijih.

Screenshot: Youtube/ScreenSlam

Screenshot: Youtube/ScreenSlam

 

Peto mesto zauzeo je britanski glumac i komičar Džejms Korden, a odmah za njim je i njegova koleginica, američka komičarka i voditeljka Elen DeDženeris.

Na sedmom mestu liste najiritantnijih ličnosti našla se supruga Aleka Boldvina, Hilarija Tomas, dok je osmo mesto pripalo američkom modelu Krisi Tajgen.

Reper Kanje Vest našao se na devetom mestu, a deseto mesto prema mišljenju publike zasluženo je pripalo najpoznatijoj članici čuvene rijaliti porodice, Kim Kardašijan.

Photo: Instagram/kimkardashian

Photo: Instagram/kimkardashian

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz