Pretraži

OBELEŽILE LETO ’22: Top 10 najslušanijih pesama iz IDJ produkcije (FOTO)

Showbiz
0
Photo: IDJVideos

Na osnovu broja pregleda na popularnoj platformi Jutjub, izdvojili smo deset hitova iz naše IDJDigital mreže koji su bili najslušaniji.

U proteklim mesecima naši izvođači su ređali hitove, a njihova publika ih je sa velikim uživanjem slušala.



Pesma koja je zauzela prvo mesto i koja je definitivno obeležila leto je pesma mladog izvođača Voyage-a "Tango" a koja je za samo tri meseca od objavljivanja preslušana čak 22 miliona puta.

Sudeći prema njegovom komentaru ispod objave na zvaničnom Instagram profilu IDJVideos-a, Mihajlo nije iznenađen što je odneo apsolutnu pobedu:

  • Kako i treba – kratko je napisao on.

Dalje, na drugom mestu našao se hit veoma zaraznog ritma, a u pitanju je pesma "Lagana" koju izvodi pobednica prve sezone IDJShow-a Amna Alajbegović i koja do sada na Jutjubu ima 12 miliona pregleda.

Odmah za njom sledi hit "Geto devojka" od Connect-a, kao i "Bog i batina" od Maus Makija, koja se, osim na Jutjubu, proslavila i na platformi Tiktok, kada su se mnogi influenseri smimali upravo uz ovaj sound.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IDJVideos (@idjvideos)

Na petom mestu je hit "Šta šta šta" u izvođenju pevačice i učesnice IDJShow-a Mahrine, a na visoku poziciju se plasirala s razlogom jer na Jutjubu ima 10 miliona pregleda.

Jedina pevačica koja je zauzela dve pozicije na našem spisku je Marija Mikić, koja se sa pesmom "Jul" pozicionirala na šestom mestu, dok je njen hit "Kombinacije" bio na desetom mestu.

Sedmu poziciju zauzeo je duet devojaka iz bivšeg sastava grupe "Hurricane" i Teodora Džehverović – "Kontroverzne", a osmo mesto pripalo je Aleksandri Mladenović i Nenadu Manojloviću u izvođenju zajedničke pesme "Ti meni, ja tebi".

Popularni izvođač MC Stojan našao se na devetom mestu naše liste, a ono što je zanimljivo je da je njegova pesma "La Miami" nastala pre četiri godine i da na Jutjubu broji 140 miliona pregleda, kao i da se ovaj izvođač upravo četiri godine i nalazi na našim Top 10 listama.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz